dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentPresident Santokhi neemt eerste Borgoe Srefidensi Edition fles in ontvangst

President Santokhi neemt eerste Borgoe Srefidensi Edition fles in ontvangst

-

Does Travel - naar Suriname

SAB in Suriname brengt ter gelegenheid van 45 jaar onafhankelijkheid van de Republiek Suriname op 25 november 2020,de Borgoe Srefidensi Edition uit. Deze Borgoe rum is een blend, gelagerd in eikenhouten vaten met een soepele smaak en uitzonderlijk lange afdronk.

Voor deze speciale gelegenheid zijn de kleuren van de Surinaamse vlag verwerkt in het Borgoe logo (foto onder). Het tandwiel in combinatie met de kleur rood symboliseert nostalgie, maar tegelijkertijd ook vooruitgang en strijd voor een beter bestaan.

De witte kleur symboliseert vrijheid en gerechtigheid, de groene kleur vruchtbaarheid en het goud symboliseert het vloeibaar Surinaams goud ‘Borgoe Rum’.

Gisteren vond de overhandiging plaats van de eerste Borgoe Srefidensi Edition fles aan president Santokhi. Op de foto de president samen met Anushka Partiman (marketingmanager) en Steven Ma Ajong (directeur SAB NV) rechts.

President Chandrikapersad Santokhi heeft zich lovend geuit over de actie van SAB. “Als regering stellen we het enorm op prijs als Surinaamse producten op de markt worden gebracht. Soms kan het product veel meer doen dan diplomaten. We zien wat producten doen in andere landen in de wereld.”

opening
Fernandes Express
Passion in concert

19 REACTIES
 1. Beste Bourgondiers.

  Wij Surinamers Zijn Een Bourgondisch Volk. We Houden De Bourgondisch Leven Stijl op Na

  Wat Valt Er Te Vieren

  Voor 25 November 1975 Was Ons Land De Welvarendste Land Van Zuid Amerika En Caraibisch Gebied. Het Surinaams Volk Was Ook 1 Van De Gelukkigste Volks Ter Wereld.

  Nu Zijn We 45 Jaar Verder. Suriname Is Nu Het Armste Land Van Heel Zuid Amerika En Caraibisch Gebied. Wij Surinamers Zijn Helemaal Niet gelukkig. Moeten We Dat Gaan Vieren Op 25 November 2020


  Maak melding
 2. Is het ook op 25 jaar Srefidensi 2020 in de Nederlandse Slijterijen/SuriNeds Slijterijen in Nederland verkrijgbaar, waardoor SuriNeds dit slaapmutjs/dram achter hun kiezen kunnen hebben? Ook voor de feestdagen?

  SAB no Mek Grap, post din dozoe nanga botle Borgoe Srefidensi Edition in containers, Mek a lai kon snel in Holland want Holland de kon Kowroe en a dram de tja wan p’kin so sranan waran, I grap a tori?

  SAB! Cheerio Up, Cheerio Up,
  Cheerio Up With Borgoe Srefidensi Edition,
  Take your botle Borgoe Srefidensi Edion, Broko A Korkoe! La a grazie Te na Lanti
  We Cheerio Up! With Borgoe Srefidensi Edition

  Mek Din SuriNeds broko a korkoe foe Borgoe Srefidensi Edition


  Maak melding
 3. Deze santhoki heeft zeker nijs anders te doen.
  Nogmaals,lach en pier je tanden, je komt van een koude kermis thuis,2024/2025 als je naar huis wordt gestuurd doir die dikkop van abop en in mindere mate door die oude Pa’e van pl.
  Hij moet en zal pres worden, met behulp van vhp en nps zal dat niet lukken dus moet hij het samen met zijn broeder in de criminaliteit doen van de ndp. Dan zal su regeerd worden door 2 criminelen die op de opsporingslijst staan. Vraag die dikkop wat hij zo vaak te leonsberg doet tot diep in de nacht.


  Maak melding
 4. Heel mooie fles en verpakking! 👍
  Willen wij ook.

  @Leek, maak je niet druk, de negatieven zijn net een druppel in een waterval.

  45jr onafhankelijkheid met vallen en opstaan, maar Suriname staat nog als een huis. Dit verdiend zeker een feestje 🥳🥂.
  Op naar een gezonde en vruchtbare toekomst 💥.


  Maak melding
 5. Esmerald,
  Je hebt het vermogen om in een regenbui te lopen en te beweren dat de zon schijnt. Dat zal echter niet voorkomen dat je kletsnat wordt.
  Suriname staat zeker als een huis, maar dan wel als een huis dat is ingestort. Een proces dat zo’n 45 jaar geduurd heeft.
  Op naar een gezonde en vruchtbare toekomst zal niet gemakkelijk gaan. Dat proces vereist lange jaren zware arbeid van alle Surinamers in alle beroepen, niemand uitgezonderd! Probeer uit te vinden hoeveel “positieven” daartoe bereid zijn. . . . .


  Maak melding
 6. whahahaha Linco, ik ga er vanuit dat je mijn “vermogen” als positief ziet.
  Iedereen bekijkt een uitdaging vanuit zijn eigen perspectief.
  Het is niet mijn taak om volwassenen uit te leggen dat duurzame opbouw van een land én tijd én een mentaliteitsverandering vereist. Ze doen het niet voor mij, maar voor zichzelf en hun kids.

  Zou het helpen als ik “mee zeur”, och wat is het leven zwaar, sa oenoe sa doe, tjee potie, alles is duur, geen cent te makken, vroegâh was alles anders… Helpt niets.
  Ik ben daar niet van, sorry.


  Maak melding
 7. drinkt onze President wel sopie , nog niet gezien , , nou die vorige president die hield wel van een neut en dan samen met een joint gedraagt deze idioot zich als een echte malloot , , zelfs tijdens carona en hij lustte ook wel vrouwen , iedereen heeft het gezien op de tv


  Maak melding
 8. @Josip
  Wat heeft Divali te maken met een mooi Surinaams product? Dat is het probleem van deel van Suriname …onderlinge jaloezie afgunst door onderontwikkelde types ( ongeacht etniciteit ) met parasitair gedrag… Leg jij ff je crackpijpje/ neer en zoek een baan / studie waar mede suri’s ook profijt van hebben…misschien dat Su dan stukken beter gaat na 45 jaar…


  Maak melding
 9. @wat 01:22
  De vorige president lustte vrouwen toch, jij niet dan???
  De borgoe fles vind ik trouwens mooi, maar de verpakking is op z’n Surinaams over de top. Dar vind ik meestal ook van de Su t ‘shirts.


  Maak melding
 10. Ik wil de Surinamers feliciteren met de koers het is nu voor een euro 20 SRD.
  volgende week word het een op 25.
  EN DE VOLGENDE MAAND WORD HET EEN OP 30 EN GA ZO MAAR DOOR.
  DIE ECONOOM DIE ZIJ HET AL SURINAME IS TECHNISCH FALLIET.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES