zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNog een vrouw overleden na vreselijk ongeval veroorzaakt door dronkenlap

Nog een vrouw overleden na vreselijk ongeval veroorzaakt door dronkenlap

-

Does Travel - naar Suriname

Een vrouw die zondag 1 november zwaargewond raakte, na een vreselijk ongeval veroorzaakt door een dronken bestuurder bij een eetstand aan de Mawakaboweg, is woensdag 11 november alsnog aan haar verwondingen overleden. Dat hebben kennissen van het slachtoffer woensdagavond laten weten.

De veroorzaker van het ongeval, de 34-jarige autobestuurder Anoep S., zat dronken en met vervallen rijbewijs achter het stuur toen hij drie vrouwen die bij de eetstand zaten omver reed.

De 34-jarige Dewika Boedhoe werd na de aanrijding per ontboden ambulance afgevoerd naar de Spoedeisende Hulp en ter verpleging opgenomen op de afdeling Intensive Care van het ziekenhuis. Ze kwam daar woensdag te overlijden.

Haar familielid, de 33-jarige Kalawatie Boedhoe gehuwd Rewat, was die avond op slag dood. Een derde vrouw was ter observatie opgenomen, maar verliet het ziekenhuis al snel.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

13 REACTIES
 1. De Surinaamse Overheid Is Niet Instaat Om De Verkeer Problemen Op Te Lossen. Last Aan De Surinaams Economie.

  Dagelijks Is Het Weer Raak In Het Verkeer. De Overheid Trek Zich Er Nix Van Aan. Deel Nemen Aan Het Verkeer In Suriname Is Gevaarlijker Dan Corona.

  Jammer Dat Ons Land Geen Geschoolde Journalisten Heeft. Als Dat Zo Was Zou Er 1 Zijn Die Naar Die Minister Toe Zou Stappen En Hem De Vraag Stellen Van ; Wat Zijn U Plannen Om De Verkeer Veiligheid Te Verhogen, Er Gebeuren Dagelijks Verkeer Ongelukken Ofa Bala.

  Suriname Heeft Naar Mijn Mening Geen Geschoolden Jounalisten..
  Zijn Timmermannen, Schilder Mannen Of Metselaar Die In Hun Vrije Tijd Het Vak Van Journalisten Vervullen..


  Maak melding
 2. Ja toch er is er 1 journalist die ambassadeur is van Suriname in Nederland.
  Die zo geschoold is dat hij ambassadeur is geworden. Misschien kan hij bij spijkeren qua journalistiek werk. Wo seting.


  Maak melding
 3. Het verlies van 1 familielid is al pijnlijk, 2 maakt de pijn nog erger. Langs deze weg wens ik de nabestaanden sterkte toe, bij het verwerken van het verlies en het verwerken van hun verdriet.
  Moge hun zielen de eeuwige rust in het hiernamaals ten deel vallen.

  Hojot

  En La Sombra Del Arbol


  Maak melding
 4. Kom mensen wij gaan stille tocht organiseren om aandacht te vragen aan de regering, zo kan het niet verder. Dodelijk aanrijding veroorzaken door gebruik van alcoholmoet moet gezin geworden als moord. Een straf van minimaal 15 jaar moet deze hufters krijgen


  Maak melding
 5. Ivanoff Limburg, jij zelf hebt die vragen kunnen formuleren, zo geschoold hoeft een journalist dus helemaal niet te zijn om ze te kunnen formuleren en voor te leggen aan een minister. Waarom moet je alle Surinaamse journalisten neerhalen, denk je dat wij daardoor zullen geloven dat jijzelf super geschoold bent?


  Maak melding
 6. In november 2019 reed een roekeloze autobestuurder twee vrouwen dood aan de Indira Gandhiweg. Iemand zei me toen dat het door t beleid van Bouta kwam: Is Bouta’s schuld. De persoon is een fervente aanhanger van de huidige oranje Bouta. Ik wil hem vragen wiens schuld het nu is……….


  Maak melding
 7. Deze zuiplap voor leven in de gevangenis gooien. Deze malloot heeft de maling aan iemand anders leven. Had hij tegen boom geknald zou ik het erg vinden. Er moet echt iets gebeuren om de roekeloos gedrag van sommige Surinamers in te dammen. Het enige wat de regering kan doen is de straf omhoog gooien, maar wat gedrag betreft kan geen enkele regering iets eraan doen. Gedrag en verantwoordelijkheid zijn niet aan te leren door een regering, maar door opvoeding en scholing.

  Heel veel sterkte aan de familieleden van deze vrouwen.


  Maak melding
 8. Zeer trieste zaak. Mijn condoleances aan de nabestaanden. Ook al zit je niet achter het stuur. De overige verkeerdeelnemers waaronder tweewielers en voetgangers zijn niet veilig op straat. Dat moet anders. Geef de studenten van Suriname de opdracht om oplossings modellen te creeeren waardoor de veiligheid van alle verkeerdeelnemers toeneemt AUB. Dit moet nu toch een keer gaan ophouden


  Maak melding
 9. Allereerst mijn diepe condoleances aan de familie van de overledenen en beterschapswensen aan de overlevende.

  Ik vind het ontzettend jammer dat de huidige technologie nog niet in staat is gebleken om een auto automatisch niet te laten starten als er sprake is van alcoholgebruik door de bestuurder.
  Ik weet het ook niet hoe dit zou moeten plaatsvinden, maar ik ben dan ook geen expert op dat gebied.

  Dit soort gedrag moet nu definitief van de kaart geveegd worden!
  Maar ja, zeg je alcohol…..dan lijkt het alsof je aan iedereen komt (die dat goedje gebruiken).
  Inderdaad, er zijn genoeg mensen die hun grenzen (her)kennen.

  Maar zolang het toegestaan wordt dat een ieder met een slok op mag gaan rijden, is iedereen een potentiële slachtoffer de next time.


  Maak melding
 10. ivanoff limburg (limbo) , , jij bent de oorzaak dat niemand het kan oplossen , , door je gezeik op de radio , vergat je om de toen zittende regering bouta op de vingers te wijzen dat ze wat aan het verkeer moesten doen , , maar je zit daar op de radio te lullen , en mensen van de toen oppositie de grond in te boren , en jij klojo werd nog betaald uit de pot van SFZ , , de zorg voor de medische zorg ging ten onder , en weer werd het volk bestolen , , dus paarse kontenlikker donderstraal op.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES