zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenNatuurNederlands gezin met zeilboot in Suriname

Nederlands gezin met zeilboot in Suriname

-

Does Travel - naar Suriname

Een Nederlands gezin, dat met een zeilboot een zeiltocht rond de wereld maakt, is onlangs ook gestopt in Suriname. Het gaat om vader Timo, moeder Else en hun 3 jonge kinderen Alicia, Luca en Amélie. Het verhaal van dit ‘Team Ile du Nord’ is deze maand te lezen in het magazine Zeilen.

In het land maken ze kennis met de groene Surinaamse natuur, die zij niet gewend waren te zien tijdens hun zeiltocht over zee. Daar is immers sprake van oneindig blauw in verschillende tinten. In Suriname maken ze een jungletocht in hun eigen boot en varen via de Commewijnerivier het binnenland in.

Daar maken ze niet alleen kennis met de geschiedenis van de plantages, maar ook met onder andere vleermuizen en een boa constrictor van 3,5 meter. Hun avontuur getiteld ‘Op expeditie in Suriname’ is te lezen in het magazine Zeilen 11/2020 dat hier online te koop is.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Ik sluit me aan bij bovengenoemde comments. Het is mooi om je horizon te verruimen. Zowel letterlijk als figuurlijk. Ik hoop dat ze met mooie positieve verhalen thuiskomen. Love it.


  Maak melding
 2. Niet echt heel bijzonder want meerdere Nederlanders zijn ze al voor gegaan. Maar wel leuk. Zulke reizen zijn natuurlijk niet voor een ieder weggelegd. Je moet er ook het geld en de tijd voor hebben.

  Een zeilboot is niet bepaald goedkoop.


  Maak melding
 3. wel knap om met een zeilboot over de hele wereld te varen en vele landen aandoen , ze hebben Suriname ook als tussen stap gekozen , en hopelijk zien ze alle mooie dingen van ons Suriname en dat later als ze weer thuis zijn ook kunnen zeggen dat Suriname veel te bieden heeft voor toeristen , we hopen niet dat ze de skalians tegen komen en ander geboefte


  Maak melding
 4. Zeker een heel bijzondere reiservaring en ook nog Suriname aandoen voor een jong gezin. Hoop dat zij een mooie ervaring op doen en nog eens terug komen om ons mooie natuurschoon te komen bewonderen. Veel reis plezier samen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES