dinsdag, november 28, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politieJongemannen bekogelen woning te Munder; 30 shutters vernield

Jongemannen bekogelen woning te Munder; 30 shutters vernield

-

Armando R., Derilio S. en Tenio S., allemaal 20 jaar, hebben zondagavond de woning van een vrouw aan de Doewatrastraat bekogeld met stenen, flessen en andere spullen. Daarbij zijn er 30 shutters vernield, meldt de Surinaamse krant Times of Suriname.

De politie kreeg zondagavond rond 21.50u de melding van een vechtpartij in de straat en ging ter plaatse voor onderzoek. De sterke arm trof bij aankomst een vrouw aan die beweerde dat haar buurjongen en zijn vrienden haar woning hebben vernield.

Volgens verklaring van de vrouw kreeg haar buurjongen Tenio en zijn vrienden Derilio en Armando een woordenwisseling met haar 20-jarige zoon Shakil E. Op een bepaald moment liep het uit in een vechtpartij. Zij bracht haar zoon naar binnen en de drie jongemannen begonnen toen haar woning te bekogelen.

De drie jongemannen verklaarden dat zij voor de woning van Tenio stonden. Op een gegeven moment kwam Shakil thuis aan en begon hen uit te schelden. Zij scholden hem toen terug uit. De moeder en zussen van Shakil kwamen vervolgens gewapend met houwers uit de woning en gooiden bierflessen in hun richting. Naar zeggen van de drie jongemannen hebben zij de woning bekogeld als reactie op de handeling.

Een schuifraam van de woning van Tenio is ook kapotgeslagen. Shakil heeft een fles er tegenaan gegooid. De politie heeft na afstemming met het Openbaar Ministerie alle vier jongemannen in verzekering gesteld.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

4 REACTIES
 1. Ze moeten gedwongen worden alle wederzijds aangerichte schade te herstellen, dan kunnen ze allemaal nog lang en gelukkig, als goede buren, in dezelfde straat verder leven.


  Maak melding

 2. Nu, het gebeurd is: even laten bezinken, tot rust komen.
  Verstandig zijn, praten over de aanleiding c.q.oplossingen.
  Naar elkaar luisteren, haal iemand bij om de zaak te observeren. Misschien onder het genot van een sof. Laat de uitkomst voor wat het is en kom binnen een paar dagen weer bijeen. Sluit dan compromissen.
  De kans is groot dat u een prachtige band krijgt met uw buurt.
  En ook dat u, durft te zeggen dat u fout zat.


  Maak melding

 3. je ziet het overal in de wereld dat de jeugd zich steeds meer als criminelen gedraagt en als rechter spelen , waar gaat dit heen , het zal steeds moeilijker worden om dit op te lossen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES