Bestel nu Surinaams Kerstbrood in Nederland

12
Bestel nu Surinaams Kerstbrood in Nederland

Het nieuwe Nederlandse bedrijf Surinaams Kerstbrood is afgelopen week begonnen met de online testverkoop van Fernandes kerstbroden uit Suriname. Die broden kunnen hier online besteld worden en worden vervolgens thuis afgeleverd. Ook zal er gebruik worden gemaakt worden van diverse Homerr afhaalpunten.

Surinaams Kerstbrood is een initiatief waarbij vanuit Nederland genoten kan worden van de typische kerststol waarmee vele Surinamers zijn opgegroeid. Het brood dat rijkelijk gevuld is met vruchten en kruiden is in Nederland rond de kerst vaak moeilijk te bestellen. Daar wilde Miquil Tjon Kon Fat, initiatiefnemer van SurinaamsKerstbrood.nl, verandering in brengen.

“Voor mij brengt Surinaams kerstbrood nostalgie met zich mee en denk ik aan de tijd dat ik in Suriname bij het Kerstontbijt met mijn gezin met een plakje kaas en boter de kerst in kon gaan. Die warme gevoelens wilde ik naar mensen in Nederland brengen, zodat iedereen zelf een kerstbrood uit Suriname kan ontvangen door het online te bestellen” aldus de initiatiefnemer. (Tekst loopt door onder foto)

Een blije klant…

Dit jaar zullen broden van Fernandes uit Suriname geïmporteerd worden. Ook zijn Surinaamse kerstbroden van Bakkerij Ashok uit Den Haag verkrijgbaar. Dit in de formaten groot en klein. Volgens Tjon Kon Fat was het nog best een opgave om de broden voordelig naar Nederland te halen.

“Vanwege de huidige gezondheidsmaatregelen is het luchtvracht transportsysteem enigszins ontregeld, wat ook van invloed is op de bijkomende kosten. Tegelijkertijd houdt dit ons niet tegen om het Surinaams kerstbrood via deze weg naar Nederland te halen. We moeten tenslotte roeien met de riemen die we hebben en hopen op deze manier mensen te verblijden met een stukje nostalgie” zegt Tjon Kon Fat.

Bestellen kan op surinaamskerstbrood.nl


12 REACTIES

 1. Een Nederlandse kerstbrood van 750 gram kost in Nederland rond de 3,50. Deze zijn volgens mijn kinderen ( die in Nederland zijn geboren) even lekker als Surinaamse kerstbroden die 600 gram wegen en 10 euro kosten. In de prijs van de Surinaamse kerstbrood zit een behoorlijke dosis nostalgie. Als je ermee bent opgegroeid zal je het wel lekker vinden.


  Maak melding

 2. jawel Leek , , de paarse ratten daar in Nederland eten wel stront hoor , , doen die paarse ratten hier in Suriname ook , , dus alle ndp aanhangers waar ze zich ook begeven houden van paarse stront van hun god bouta


  Maak melding

 3. Daarom heet hij nu
  Tjon Kon Fattoe
  Ik heb deze kerstbrood vorig jaar bij ons in Rotterdam bij Amazing Oriental gehaald.
  Viel tegen, erg zoet en plak plak. Ik was iets van 6 euro kwijt geloof ik


  Maak melding

 4. Slimme jonge ondernemer.

  Goed gezien, nu nog een borgoe srefidentie limited edition toevoegen, en je hebt een “relatiegeschenk”, business-kerstpakket.

  Suc6 👍


  Maak melding

 5. Surinamers lijden aan het Laten Halen syndroom, daardoor vinden Surinamers die in Nederland wonen Surinaamse kerstbroden lekkerder dan Nederlandse en Surinamers in Suriname vinden Nederlandse (met amandelspijs) lekkerder dan Surinaamse. Niet de kwaliteit van de kerstbroden bepaalt dat, maar hun Laten Halen syndroom.


  Maak melding

 6. Ik ben opgegroeid in het Suriname van de jaren 60/70 met echte kerstbroden. Dit platte smaakloze verschijnsel kende ik niet, dus uit nostalgische overwegingen zal ik dit nooit kopen. Ik vind het brood waardeloos en duur. Lat ze het zelf maar opvreten.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.