dinsdag, november 28, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politie42-jarige geeft toe man te hebben doodgestoken tijdens gevecht

42-jarige geeft toe man te hebben doodgestoken tijdens gevecht

-

De man die afgelopen zaterdagavond dood op het wegdek werd gevonden is de 36-jarige Kastiel Orson. Hij kwam om het leven na een steekpartij, die zich voordeed op de kruising van de Calcutta- en de Hermansteinbergstraat. De dader is de 42-jarige Leon D. alias ‘Domme’ of ‘Ojo’ meldt het Korps Politie Suriname.

De politie van het bureau Nieuwe Haven en de afdeling Kapitale Delicten deden na de melding van het Command Center de plek van het gebeurde aan. Het levenloze lichaam van Kastiel werd ter plaatse aangetroffen. Een ingeschakelde arts stelde officieel de dood van hem vast.

Uit het voorlopig onderzoek is naar voren gekomen verdachte Leon D. in een gevecht verwikkeld was geraakt met het slachtoffer Kastiel. Bij die gelegenheid haalde D. een scherp voorwerp te voorschijn en stak Kastiel daarmee in zijn borststreek. Na het strafbaar feit te hebben gepleegd, verliet de verdachte de plaats van het delict.

Het ontzielde lichaam van Kastiel is in opdracht van het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in beslag genomen. De verdachte Leon D. meldde zich op zondag 8 november aan op de afdeling Kapitale Delicten, na te zijn ontboden. Hij geeft toe het strafbaar feit te hebben gepleegd.

Het scherp voorwerp waarmee het slachtoffer Kastiel om het leven is gebracht, is nog niet achterhaald meldt de Surinaamse politie. De verdachte Leon D. is na overleg met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst. Kapitale Delicten is belast met het verder onderzoek in deze zaak, aldus de politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

6 REACTIES
 1. De dader Domme is toch niet zo dom als zijn naam doet vermoeden; i.p.v. te blijven vluchten en schuilen voor de politie melde hij zich uiteindelijk toch aan. Daar zou Hoefdraad een voorbeeld aan kunnen nemen.


  Maak melding

 2. Stelletjes Stommelingen Hoefdraad hoef zichzelf niet te verschonen in geen enkele handeling die hij doet dat laat hij aan anderen over hij heeft Geld zat


  Maak melding

 3. Waarschijnlijk heeft die @iwan etc. nauwe contacten met boefdraad. Tjek zijn mail en “cellulair” 🤭🤣.
  Ondanks alle doekoe vd wereld zit hij gevangen in zijn eigen shit. No way out.
  Ik eet, ik eet totdat ik niet meer kan. (B. Vianen). Een hele ouwe kas-kraker, doet me aan boeffie denken.


  Maak melding

 4. Nu zie je echt dat WAT een idioot straatrat is. Hij heeft respect voor een laffe messentrekker die iemand doodsteek.

  Je werkelijk aard komt nu bovendrijven.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES