dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie16-jarige loog over doodsteken vriend, kennis van haar aangehouden voor moord

16-jarige loog over doodsteken vriend, kennis van haar aangehouden voor moord

-

Does Travel - naar Suriname

Verrassende wending in de zaak waarbij een 16-jarige tienermoeder A.A. haar 25-jarige vriend Pascal Mac-Andrew zou hebben doodgestoken, omdat zij dacht dat hij een inbreker was. De politie in Suriname heeft maandag nog een persoon aangehouden en wel een 24-jarige man. Hij zou degene zijn die de 25-jarige vriend van het meisje in de woning heeft doodgestoken.

Deze 24-jarige verdachte R.G. werd aangehouden door manschappen van het Regio Bijstand Team Paramaribo (RBTP). De man zat ondergedoken en heeft inmiddels toegegeven dat hij het slachtoffer aan de Oude Charlesburgweg heeft doodgestoken. Het vermoeden bestaat dat de dader omgang had met de 16-jarige.

Dit wordt ook bevestigd door buurtbewoners die de man van de woning zagen vertrekken. Beide zijn overigens van Guyanese afkomst.

Het slachtoffer zou twee weken weg zijn omdat hij op zee werkt, maar kwam eerder thuis. Blijkbaar kwamen de mannen elkaar tegen in het huis, hetgeen uitmondde in een steekpartij. Eerder had de 16-jarige verklaard dat ze alleen thuis was en dat ze dacht dat er een dief naar binnen sloop, die ze vervolgens neerstak.

Zowel de 16-jarige als de 24-jarige zitten nu vast.

Man dood in woning na steekpartij

opening
Fernandes Express
Passion in concert

28 REACTIES
 1. Beste Leden

  Nu Er Meer Details Bekend Zijn Kan Men Een Beter Oordeel Fellen.
  Ik Had Die Waterkant Professoren En De Waterkan Rechtfilosofen Voor Gewaarschuwd Om Terughoudend Te Zijn Toen Er Nog Weinig Bekend Was OVer Dit Droevig Bericht..

  Jammer Dat Het Slachtoffer Op Zo Een Laffe Manier De Pijp Uit Is Gestoken.

  RIp


  Maak melding
 2. Deze 16 jarige is toe aan een zware heropvoeding…ze is compleet de weg kwijt.
  Deze kun je echt niet na haar straf weer de straat opsturen.
  Wel triest voor de kindjes…hopelijk komen die nog goed terecht.
  Laten wij hopen dat er instanties zijn die deze mensen erg lang intensief kunnen begeleiden .
  Dit is heel erg tragisch allemaal.


  Maak melding
 3. Deze heks moet aan de heksenproef onderworpen worden. Hoeveel mannen hebben nog meer aan haar genotsgrotje gezeten en hoeveel mannen hebben het overleefd? Liegt ze daarover niet. 16 jaar en dan al een moord op je geweten hebben!


  Maak melding
 4. Als je 16 bent ga je naar school en maak huiswerk en geen babies met een of meerdere vaders, volgens mij. Deze is de weg kwijt, al generaties terug.


  Maak melding
 5. We vergeten dat deze 25 jarolige man een pedofiel was. Iemand vermoorden is not done maar een volwassenpersoon die zich vergrijpt aan kinderen is walgelijk.


  Maak melding
 6. Beide zijn overigens van Guyanese afkomst.

  WKN
  Hoe belangrijk is deze informatie? Indien het Surinamers zouden zijn, doet er niet toe welk ras/geloof etc, zouden jullie dan ook niet moeten zetten in al jullie artikelen “van Surinaamse afkomst”.
  Alsof dit de daad in een ander daglicht stelt.
  Shame WKN wees een echte krant met echte journalistiek


  Maak melding
 7. Jullie kakelen wéér uit jullie kelen weten jullie wat haar bijdrage in die moord is dat haar vriend van het werk naar huis komt en hij ziet een man bij zijn vriendin en ze beginnen te vechten maar jullie schommelingen zijn niet bij machte om rationeel te denken maar wel vooroordelen zonder het fijne van de naad te weten stelletje dombo,s bij elkaar hier komen jullie heilig boontje spelen wie zonder zonde is werpen de eerste steen hypocrieten en judassen bij elkaar


  Maak melding
 8. Bongo Bieta

  Er is maar een die schijnheilig is en dat is het meisje van 16 jaar. Als de kat van huis is dansen de muizen de samba en de koeien op stal de merengue. Waarom moet zij zonodig een bijman hebben? Waarom loog ze dat zij dacht een insluiper betrapt te hebben en toen in paniek hem doodstak ? Als is de leugen nog zo snel de waarheid achterhaalt haar wel. Zij is een heks en moet op de brandstapel !


  Maak melding
 9. Boigi Sma, dit heeft Suriname van Nederland geleerd; wanneer een Sranan mang iets positiefs doet in Nederland,, is hij Nederlander, wanneer hij shit uithaalt, wordt er meteen bij vermeld dat hij.Surinamer is.


  Maak melding
 10. Bongo Bieta

  10 november 2020 At 11:21

  Jullie kakelen wéér uit jullie kelen weten jullie wat haar bijdrage in die moord is dat haar vriend van het werk naar huis komt en hij ziet een man bij zijn vriendin en ze beginnen te vechten maar jullie schommelingen zijn niet bij machte om rationeel te denken maar wel vooroordelen zonder het fijne van de naad te weten stelletje dombo,s bij elkaar hier komen jullie heilig boontje spelen wie zonder zonde is werpen de eerste steen hypocrieten en judassen bij elkaar

  ===============================================

  We hebben het over een 16 jarige kind welk om gaat met een volwassenpersoon. Met andere woorden jij keurt een pedofiele relatie goed. Aaai baja zo ver ben je gezakt.Walgelijk toch.


  Maak melding
 11. Die boellers diekken wéér in het leven van een 16 jarige jullie zijn jaloers dat jullie niet op haar konden liggen stelletje pedofielen bij elkaar kijk naar jullie eigen leven jullie moeten maar iets horen lezen en het gezeur begint laat dit onderwerp aan de vrouwen en haar familie over jullie doen als flikkers


  Maak melding
 12. Koos @@ wat jij van mij wil denken interesseert mij voor geen meter stommeling ik heb het over haar bijdrage in die moord en jij hebt het over pedofielie DOMBO begrijpend lezen schijnt voor jou een probleem te zijn man donder aub een eind op lapzwans


  Maak melding
 13. Paul@@ alsof zij de enigste is die meerdere mannen heeft en wat zeg je van de mannen die meerdere vrouwen hebben je denkt wel goed bekrompen ga het tegen de rest van de mannen en vrouwen zeggen die meerdere vrouwen of mannen hebben dat ze hypocrieten zijn


  Maak melding
 14. Boigi Sma

  10 november 2020 At 10:05
  Beide zijn overigens van Guyanese afkomst.

  ——————————————————————————————————-

  Denk dat het helpt, ze denken dat ze hier alles kunnen en even weer te vertrekken naar hun eigen land als het hun niet in Suriname zint.

  Zo zie je dat ook in Nederland, gewoon hun nationaliteit/ras weergeven, moet je zien hoe de criminaliteit zal dalen, vanwege gezichtsverlies, boi.


  Maak melding
 15. Jakkes, en weer krijgt een meisje de schuld. Tuurlijk, de volwassen moordenaar heeft niets verkeerd gedaan. Dat kind v 16 jr heeft zoveel invloed op de volwassen man dat hij bereid was te moorden.

  Een goede advocaat pleit haar vrij. Ze is bloedje mooi, kan er niets aan doen dat mannen bereid zijn te moorden. Omdat de moordenaar haar heeft haar bedreigd, heeft ze uit wanhoop onterecht schuld bekend.
  Bovendien moet ze haar baby verzorgen. Denk dat er straks wel een andere kerel klaar staat.


  Maak melding
 16. Waarom.zou de rest van de Surinaamse samenleving geen kritiek of mening mogen hebben op het gedrag van deze drie personen? Een zestienjarige die nog niet eens voor zichzelf kan zorgen, zou nog geen kinderen moeten krijgen, zij zadelt de sahenleving op met het.probleem om voor haar kind te zorgen. En twee volwassen kerels zouden geen seks mogen hebhen met een minderjarig meisje en haar helemaal niet moeten bezwangeren. En nu moet de samenleving de moordenaar en de medeplichþige dame gaan verzorgen in de gevangenis en daar geladtinggeld voor uitgeven. Als de rest van de samenleving bemoeit met het leven van deze mensen en daar kritiek op heeft, dan is het hun recht.


  Maak melding
 17. bakroe , wat bent jij minachtig tegen over de First Lady Melissa , en als jij denkt dat die 16 jarige meid die plaats moet overnemen , , zou het wel eens kunnen zijn dat jij , ja jij bakro , de goorste ,vieste , ranzigste , smerigste paarse pedofiel bent , , en ze moeten bij jou ook het zelfde wat die ene jongen is overkomen de balletjes er afschieten


  Maak melding
 18. ha ha , ivanoff limburg (limbo ) , , je zegt beste leden , , zijn wij een club of een vereniging of een vakbond etc. die hebben leden , , maar hier op WTK zijn wij toch geen leden , , betaal jij contributie , , mocht het toch zo zijn dan ben jij en al jou paarse ratten hier op WTK wel de slechtste leden , , ha ha ha -leden 😂🤣😂


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES