maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Vrouw zwaargewond na ravage veroorzaakt door dronken bestuurder

VIDEO: Vrouw zwaargewond na ravage veroorzaakt door dronken bestuurder

-

Does Travel - naar Suriname

Vanavond was er in Suriname weer een zware aanrijding, veroorzaakt door een dronken bestuurder. Bij dit verkeersongeval tussen twee voertuigen is een vrouw zwaargewond geraakt. Het ongeval vond maandagavond iets na 19.00u plaats op de hoek van de Kwatta- en De Boerbuitenweg.

De dronken bestuurder reed in een personenwagen (inzet foto) en ramde een pick-up hard van achteren. De vrouw die in de pick-up zat, raakte zwaargewond en is zojuist met een ambulance naar het ziekenhuis afgevoerd.

De dronken automobilist is door de Surinaamse politie afgevoerd na het bureau. De man zat voor de aanrijding te ruziën met een vrouw langs de weg. Hij stapte op een gegeven moment in zijn auto en reed wild weg richting Ringweg. Op een bepaald moment keerde hij plotseling en reed met een vaart over De Boerbuitenweg richting de Kwattaweg. Daarbij vloog hij over een aantal drempels heen.

Hij knalde vervolgens hard achterop de pick-up. Er was sprake van een enorme ravage waarbij beide voertuigen zwaar beschadigd raakten. De politie is ter plaatse bezig met het onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

9 REACTIES
 1. Als ik de video bekijk, zie ik dat de dronkaard de pick-up in de zijkant heeft geramd.

  De achterkant van de pick-up is namelijk intact, itt de berichtgeving.


  Maak melding
 2. Snap nog steeds niet waarom dronken bestuurders financieel niet worden uitgekleed om de schade en smartengeld what so ever te betalen.
  Willens en wetens dagelijks anderen in gevaar brengen en om niet te spreken van de recidivisten


  Maak melding
 3. Sorry, maar dit heeft te maken met onze slappe beleid! Ik ben geen politicus en geeft ook geen beleidsadvies, maar de ministers van Justitie en van openbare werken horen en zien niet wat er gebeurd? Aanrijdingen gebeuren over de hele wereld. Dit is ook een van de redenen waarom ik niet op springen staat om naar suriname te gaan. Allemang sap lij nanga wang batla sopie.laten we elkaar niet voor de gek houden.het verkeer is ook politiek . De gewonden en doden zijn ook minder inkomsten aan de staat. De persoon die onlangs bij een stomme verkeersongeval overleed wou het land ook vooruit helpen. Door een domme asociale koe blijven de kinderen en familie van de persoon alleen achter. Rij iemand in Nederland aan met alcohol achter het stuur,je betaald tot de dood. Maar in suriname heeft nooit een regering zicht druk gemaakt zolang ik mij kan herinneren. Anno mi Breda of mi sa. Pech gehad. Anno let op. Dat de taki Gwe boi


  Maak melding
 4. Wijselijk Zal Ik Mijn Mond Houden.

  Ik wordt Steeds Aangevallen Dat Ik De Minister Van Politie En Justitie Negatief Bespreekt
  Ik Zou Graag Willen Weten Wat Er Tijdens De Minister Raad besproken Wordt.
  Hoort Men Of Leest Men Niet Wat Er Dagelijks In Het Verkeer Gebeurt.

  Wanner Komen Er Wetten Die De Verkeer Ongelukken Zullen Doen Halveren.

  Wat Is Jou Definitie Van Een Bananen Republiek


  Maak melding
 5. hé ivanof limburg (limbo) , , wat is wijselijk , je hebt het licht gezien en daarom kun je ook het beste je bek houden , , en wat wil jij allemaal weten en horen of lezen en het liefst dagelijks , , jij denkt nog dat je een belangrijk figuur bent , , maar jij bent een nul of nul,nul , , een paars uitschot , die nog denkt dat ie alles nog kan zeggen , , maar jullie allen (paarsgebroed), moeten gewoon weer terug kruipen in jullie hol , waar jullie thuis horen , , het merendeel van de bevolking, 66% heeft jullie gedag gezegd , dus donderstaal op


  Maak melding
 6. WAT 11 november 2020 At 01:30
  hé ivanof limburg (limbo) , , wat is wijselijk , je hebt het licht gezien en daarom kun je ook het beste je bek houden
  ============================

  Moet jij je luier niet verschonen?


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES