dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitie lost waarschuwingsschot bij aanhouding vluchtende vrouwenmishandelaar

Politie lost waarschuwingsschot bij aanhouding vluchtende vrouwenmishandelaar

-

Does Travel - naar Suriname

De politie van het bureau Flora heeft op maandag 2 november de 31-jarige Fabian S. alias ‘Don’ ingesloten. Deze verdachte heeft binnen één week tot twee keren toe zijn levenspartner, waarmee hij een kind heeft verwekt, mishandeld. ‘Don’ is een bekende van de politie en wist bij de eerste mishandeling uit handen van de politie te blijven meldt het Korps Politie Suriname.

Na de tweede mishandeling deed de vrouw wederom aangifte tegen Fabian. Bij het opmerken van de politie voor de woning vluchtte de verdachte die slechts in zijn ondergoed gekleed was, via een achterdeur weg. Hij werd achterna gezeten door de politie die genoodzaakt was een waarschuwingsschot te lossen. Dit bracht ‘Don’ ook niet op andere gedachten.

Het gelukte de politie om deze verdachte enkele straten verwijderd van zijn woning aan te houden en over te brengen naar het politiebureau. Uit het onderzoek is komen vast te staan dat de vrouw en haar vriend niet samen wonen. Door een smoes te verzinnen dat hun zoon ziek was, wist hij de vrouw de tweede keer in zijn omgeving te krijgen.

De vrouw deed het adres aan en merkte op dat het verhaal niet op waarheid berustte. Er ontstond een woordenwisseling tussen de twee en de vrouw werd wederom door ‘Don’ afgetakeld. De verdachte is meermalen voor soortgelijke gepleegde strafbare feiten ingesloten meldt de politie in Suriname.

Na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie is de verdachte ingesloten.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Deze vrouwenm8shandelaar opsluiten voor lange tijd.Ze zien santo boma als een soort gastenverblijf en niet als gevangenis.Ze zijn niet bang opgesloten te worden voor week met 3x daags vrij eten en drinken,een plaats om te slapen zonder huur te betalen.Deze grap moet ophouden.Sluit ze op voor lange tijd.


  Maak melding
 2. Don Lee gi a sma daarom had hij een smoes verzonnen dat zoontje ziek was .
  Ze woonde niet samen met Don . Dang sang Don beng do in eng ondrobroekoe . Het lijkt er veel erop dat Don van bil wou gaan en dat zij daar geen zin in had . Krasi Don in zijn onderbroek in een cel . Pay back time .


  Maak melding
 3. deze don moet in de gevangenis eens goed afgetakeld worden door mede gevangenen en gepakt worden , , en mocht die don dat overleven en na zijn straf vrij komt hij zich twee keer bezint om ook maar iets met vrouwen te doen , don zoek maar een homo


  Maak melding
 4. Suriname bestaat vooral uit rommel. Weinig mensen die hart voor de Surinaamse zaak hebben maar ja wat wil je ook als je 10 jaar lang verwend bent geweest door dit tuig te Pamperen


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES