dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenEntertainmentDiwali TV show met Roué Verveer en Narsingh Balwantsingh

Diwali TV show met Roué Verveer en Narsingh Balwantsingh

-

Does Travel - naar Suriname

In september werd bekend dat presentator Narsingh Balwantsingh en cabaretier Roué Verveer samen te zien zouden zijn in een speciale Diwali theatershow. Vanwege de ontwikkelingen random het coronavirus werden deze theatervoorstellingen onlangs echter gecanceld. Dat betekent niet dat de Diwali show helemaal niet door gaat, want op zaterdag 14 november zijn ze om 22.05 uur met de show te zien op de televisie.

Kerst, Pasen, Suikerfeest, Chinees Nieuwjaar… DIWALI! Elk jaar vieren meer dan een miljard Hindoes wereldwijd Diwali. Ook wel bekend als het ‘Lichtjesfeest’. Een prachtige feestdag waarop de overwinning van het goede op het kwade wordt gevierd. Dit jaar valt die op 14 november.

NTR-presentator Narsingh Balwantsingh en cabaretier Roué Verveer slaan de handen ineen en maken samen een uitbundige en gezellige Diwali Show. Voor het eerst in het theater en op TV. Geschikt voor jong, oud, Hindoe, niet-Hindoe, gezinnen, stelletjes, vrienden… iedereen. Met optredens van dansgroep Pretima Ke Dewashrie, zangeres Madhu Lalbahadoersing en een heuse Diwali live band. Geniet van indrukwekkende optredens, mooie verhalen en uiteraard ook veel grappen!

Narsingh Balwantsingh en Roué Verveer zijn beiden van Surinaamse afkomst. Maar waar de een van Hindoestaanse afkomst is, is de ander dat duidelijk niet. Maakt niet uit, Narsingh legt het Roué graag allemaal uit.

Voor de NTR presenteert Narsingh al jaren het programma Iedereen Verlicht, waarin hij in zijn tuk tuk op zoek gaat naar ‘verlichte’ mensen. Roué laat in zijn shows zien hoe belangrijk is het als je om elkaar en met elkaar kunt lachen. Het is voor het eerst dat Narsingh en Roué samen op het toneel staan.

Uitzending: zaterdag 14 november, 22.05 uur, NPO 2

opening
Fernandes Express
Passion in concert

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES