zondag, juni 16, 2024
HomeOnderwerpenMaatschappijBestel producten uit Suriname online en ontvang ze in Nederland met Fernandes...

Bestel producten uit Suriname online en ontvang ze in Nederland met Fernandes Express

-

Does Travel - naar Suriname

Genieten van Surinaamse producten tot aan huis in Nederland? De eerste online supermarkt van Suriname, Fernandes Express, biedt vanaf vandaag een speciale online pakkettendienst naar Nederland aan. Zo kan iedereen gevestigd in Nederland snel en veilig deze 4 basispakketten uit Suriname bestellen, die tot aan huis geleverd worden!

Het gaat hierbij om bekende, authentieke producten gemaakt door Surinaamse fabrikanten. Fernandes Express hoopt de Surinaamse fabrikanten hiermee een boost te geven, omdat Suriname de buitenlandse deviezen heel hard nodig heeft. Bestel nu deze producten van Surinamers voor Surinamers en krijg in 10 dagen het pakket tot aan huis geleverd.(*)

In de eerste (pilot)fase zullen 4 basispakketten beschikbaar zijn. Bij een goed verloop van deze pilot zal Fernandes Express haar export pakketten uitbreiden met een groter assortiment, waaronder authentieke pindasambel, orgeade, Nickerie masala, Surinaamse koekjes en veel meer.

Alle bestellingen geschieden via ‘hoppa’ de handelssite van de Hakrinbank, die ook garant staat voor veilig betalen. Ook is het al geruime tijd mogelijk vanuit Nederland online uw boodschappen te doen voor familie en vrienden in Suriname. Hier maken honderden Nederlanders reeds gebruik van, om hun familie in Suriname in deze moeilijke tijd te ondersteunen.

Genieten van Surinaamse producten tot aan huis wordt nu wel heel makkelijk met deze online pakkettendienst van Fernandes Express. Voor vragen kunt u mailen naar [email protected] of bellen/appen naar (00)5978644534/(00)5978427941.

(*) Disclaimer. Vanwege de huidige gezondheidsmaatregelen kan het soms wat langer duren. Het gaat om levering in Nederland met uitzondering van de Waddeneilanden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES