Vrouw licht woningzoekenden op voor grote geldbedragen

11
Vrouw licht woningzoekenden op voor grote geldbedragen

De Surinaamse politie heeft deze voortvluchtige 33-jarige vrouw aangehouden, die op de politie opsporingslijst stond vanwege fraude. De vrouw beloofde haar slachtoffers goedkope woningen, maar ging er uiteindelijk met hun geld vandoor, meldt het Korps Politie Suriname dit weekend.

De verdachte Jennelien Roraima B., van wie er in de maand juli dit jaar opsporing in de media door de procureur generaal was gelast, is uiteindelijk op maandag 26 oktober door manschappen van de afdeling Fraude opgespoord en aangehouden. Tegen B., die zich ook uitgaf als Linger, hebben meerdere personen aangifte van oplichting en verduistering gedaan.

Zij hield haar slachtoffers voor dat zij in de positie verkeerde om hen aan een goedkope woning te helpen, hetgeen achteraf niet het geval bleek te zijn. Ze heeft op deze manier een aantal personen voor grote geldbedragen in Surinaamse dollars benadeeld.

Eerdere opsporingen van de vrouw hadden niet het gewenste resultaat opgeleverd, omdat zij volgens informatie naar het binnenland was uitgeweken. Dit nadat enkele benadeelden haar woonadres aandeden, teneinde haar om rekenschap te vragen.

B. is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld. Haar aanhouding is intussen met 30 dagen verlengd meldt de Surinaamse politie.


11 REACTIES

 1. JENNELIEN RORAIMA BOSOE HEET DEZE OPLICHTER: MET NAAM EN TOENAAM STAAT ZE OP DE SITE VAN KPS

  ZE NOEMT ZICHZELF OOK LINGER. Rechter o lerie a CRIMNERIE BRADISKOPU DIESIE MANIERIE


  Maak melding

 2. Deze mislukkelingen 10 jaar lang les gehad van ndp in stelen,roven en moorden,hebben 20 buiten kinderen ,komen in de stad kinderbijslag ontvangen,roven en mensen oplichten en verdwijnen naar het binnenland om te schuilen in bescherming van de kapitein.


  Maak melding

 3. Tja, je moet wat verzinnen om elke keer nieuwe wave en nieuwe alla kondre ketting te kunnen kopen.
  Trouwens Taurus, niet elke man houd van botten. De trouwe viervoeter wel. Een gezonde man houd toch wel van wat vlees aan het bot, hoe meer vlees des te meer om van te houdenπŸ˜‚. Een Taurus(stier) heeft toch ook aardig wat zitvlees??


  Maak melding

 4. ieder is geschapen door God. Dus als jullie op haar verkeerde daden afkeuren, goed. Ieder heeft zo zijn eigen postuur, lichaam bouw, lengte enz. en wat heeft de NDP daarmee te maken. Ik denk dat ieder mens verstand heeft te onderscheiden goed en kwaad (vooral op zo een leeftijd)


  Maak melding

 5. Ondanks t feit dat bekend is dat er grote woningnood ,en schaarste aan degelijke, betaalbare, sociale ,huurwoningen zijn in Suriname zou ik t deze oplichtster niet gunnen , iemand op te lichten. Men moet gewoon kritischer worden, en zich niet in t ootje laten nemen. Kijk naar haar omvang, ze neem t er duidelijk goed van, en alle alarmbellen zouden moeten gaan rinkelen. Voor er een cent aan haar te geven , om maar niet te spreken van geloven. Zij leefde kennelijk “great”” van, op grote voet. Ze is er kennelijk niet aan toe gekomen een quasi beschermende wassi te nemen. Wordt vervolgd als en hoe lang ze zal moeten brommen .Haren wassen of nieuwe aanschaffen zal voorlopig niet van komen.


  Maak melding

 6. Ben het helemaal eens met Tony .
  Op iedere potje past een de deksel . En ja als je naar haar lijf kijkt zou je kunnen denken dat ze misschien lekker kookt . In ieder geval ze is niet dom want ze heeft die domme rikken een oor aangenaaid .


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.