dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVerdachte opgepakt in zaak verdwijning zwangere Sumanta Bansi

Verdachte opgepakt in zaak verdwijning zwangere Sumanta Bansi

-

Does Travel - naar Suriname

De politie heeft een 34-jarige man uit Rijswijk opgepakt voor betrokkenheid bij de verdwijning van de zwangere Sumanta Bansi (22) uit Hoorn in 2018. De aangehouden man is volgens De Telegraaf een familielid van het gezin B. in Hoorn waar Sumanta, die uit Suriname kwam, destijds woonde.

De Surinaamse Sumanta is sinds 18 februari 2018 vermist. Ze was toen net 22 jaar oud en zwanger. Sumanta woonde destijds bij een bevriend echtpaar in Hoorn.

De krant meldde zaterdag dat de gehuwde man bij wie Sumanta inwoonde in Hoorn, haar heeft bezwangerd. Ze wilde geen abortus plegen, ondanks druk van het gezin waar ze verbleef bevestigde haar moeder.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

26 REACTIES
 1. Walgelijke situatie. Met andere woorden, je gooit je benen open voor een gehuwde man terwijl zijn vrouw ergens in het huis loopt. Hoe ziek ben je dan ? Overigens keur ik iedere vorm van geweld af (en zeker moord)


  Maak melding
 2. Weerzinwekkend Vindt Ik Dit

  Men Moet 6, 3 Duim Spijkers In De Oren Van De Dader Slaan Daarna Ophangen, Die Maf Kees

  Die Jonge Dame Stond Nog Midden In het Leven


  Maak melding
 3. Diverse mensen op wkn vonden het gezin waar ze inwoonde verdacht. Er waren een aantal punten die hun verdacht maakten. Ik hoop dat voor de ouders van Sumanta opheldering en antwoord komen waar hun dochter gebleven is, dood of levend. Dit om het geheel een plek te geven. Het lijkt me echt heel erg als iemand waar je van houd “verdwijnt”, je weet bij God niet waar op de aarde degene zich bevind!!


  Maak melding
 4. Sari

  8 november 2020 At 15:08

  Koos, je sluit dus uit dat ze verkracht is

  ===============================

  Dat zou kunnen, echter wilde ze dat kind houden. Welke vrouw wil een kind van haar verkrachter houden ?


  Maak melding
 5. Heel triest!! En zogenaamd hebben die zwarten geen normen en waarden, laat mij toch niet lachen. Normen en waarden zijn bij iedere bevolkingsgroep soms heel ver te zoeken. Jammer en triest allemaal.


  Maak melding
 6. “En zogenaamd hebben die zwarten geen normen en waarden”

  Voor blanken zijn donkere Aziaten ook gewoon zwarten…

  Overigens heel veel Europeanen zijn ook heel “loops”. Denk maar aan de Fransen, al is er sprake van een huwelijk, vreemdgaan is niet echt een taboe voor ze.


  Maak melding
 7. Iemand is gaan praten. Was een beloning uitgeloofd van dacht ik 15.000 euro. Geld maakt tongen los, en sloop de muur van stilte, de muur van het stilzwijgen om te voorkomen dat de waarheid aan het licht komt. Een collectief aan mensen wisten er van en hebben hand en span diensten verleent. Allemaal strafrechtelijk vervolgen. Money make someone talk. Facilitator van de waarheid.


  Maak melding
 8. Inderdaad Mix Chick ook ik was er een van die met de vinger naar de heer des huizes wees. Ook gelet op het feit dat het hier om Hindoes gaat waar de vrouw niets voorstelt ondanks dat zij een godin vereren. Alleen maar grote schijn. Ik hoop dat ze in het gevang hem verplichten varken en rund te eten.


  Maak melding
 9. HongKongFree
  Voor blanken zijn donkere Aziaten ook gewoon zwarten…

  HongKongFree
  Je hebt gelijk bijvoorbeeld
  Foe a Man
  Chin Pan Sjee
  Tjauw Ngie Tjau
  Jong A Tai
  Tjong A Hung
  En zo zijn er nog meer


  Maak melding
 10. Wat een vuilspuierij toch hier op waterkant en ik meen dat dit allemaal manspersonen zijn met jullie commentaren,
  Vergeet eventjes niet dat er hier een moeder is met groot verdriet die en andere familieleden al 2 jaar in het ongewisse zijn over deze jonge vrouw.
  Het feit dat ze zwanger was(is) is jullie zaak niet , waarschijnlijk zitten jullie je te vervelen achter de computer en oordelen zonder moraal op dit drama., Heren ga in je eigen familie kijken hoe de vlag erbij hangt. prettige zondag!


  Maak melding
 11. Deze soort roofdier in de gevangenis ingooien en nooit meer vrijlaten. Ook zijn vrouw moet goed ondervraagd worden en misschien nog meer mensen. Het zijn van de gasten die nog in de oertijd leven.Ik hoop voor de moeder dat ze een waardig afscheid kan nemen van z’n dochter. Wat mij betreft mag zulke roofdier gemarteld worden totdat hij zegt waar het meisje is.


  Maak melding
 12. @Paul,

  Je bent ook zwaar ziek. Alleen weet je dat nog niet. Op basis waarvan beoordeel jij dat een vrouw niets voorstelt????
  Je leeft waarschijnlijk nog in de pre historisch tijd.
  En dat jij nog alles vreet, wil niet zeggen dat een ander het ook gaat doen. Voor jouw reactie hier, zou nog geen dierenarts jouw willen behandelen.


  Maak melding
 13. IK volg het niet meer. Mensen vergeet niet dat een jonge vrouw met kind in haar buik vermoord is. Hoe wreed is het vermoorden geweest. Welke doodstrijd heeft zij geleverd om het te overleven.
  God, of het hogere wat het moge zijn, heeft haar doodstrijd gekend. En een moeder die nog haar dochter, die inmiddels al meer dan twee jaar onder de zoden ligt, nog levend wil zien. God, we mogen blij zijn dat het niet onze dochter is, en niet de catastrofe die ons overkomt. Prijst u blij, mensen.


  Maak melding
 14. @Paul
  Denk dat je m* niks voorstelt gezien ze je die rotzooi heeft geleerd. Normen en waarden heeft ze je niet geleerd… vraag me af wat ze je wel geleerd heeft, wat de daglicht niet kan verdragen… gezien je zieke geest… Fijne avond!


  Maak melding
 15. Samantha bansi, dus waar zij woonde bij is ze gaan slapen met een gehuwd man, een beetje eigen schuld, willen weten dat die man getrouwd was, toch vreemd gegaan, toch vreemd gegaan, dit meisje is deels schuldige aan haar verdwijning, jammer maar


  Maak melding
 16. hé glenn , , jij zit te fitten op anderen hier op WTK , dat ze schelden en van alles aan de paarsen wensen , , maar ben jij niet het grootste monster hier op WTK met jou verwensingen naar een ander toe , , krab eens achter je oren , als jij die wel hebt


  Maak melding
 17. Wat een onsmakelijke reacties, bah!
  De man treft geen schuld, tuurlijk niet. Hij houd zoveel v zijn vrouw dat hij een onschuldig kind verkracht.
  Ooh of heeft dat meisje ze beiden gedrogeerd en toen de man misbruikt.
  Zo ken ik er nog een paar.

  Feit is; stuur je dochter nooit naar fam in het verre buitenland. Die kids worden als slavinnen misbruikt voor schoonmaak, oppas en of sex. Ze zitten gevangen en kunnen vaak niet terug. Nog fam nog zgn goeie vrienden zijn te vertrouwen.
  Wie doet onderzoek naar de eerste jaren v migranten, gebeurt nog steeds onder je neus. Binnen de surined community wordt dit al jaren stil gehouden.


  Maak melding
 18. Pa Winti

  9 november 2020 At 23:38

  Koos je kent het woord liefde niet, die twee waren bewust bezig, maar waarom hebben ze geen condoom gebruikt?

  ==========================

  Pedofilie is niet strafbaar behalve als je daadwerkelijk over gaat tot handelingen. Kinderen zijn niet in staat om een degelijke beslissing te nemen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES