zaterdag, december 9, 2023
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitiewagen ramt personenauto na inhaalactie

Politiewagen ramt personenauto na inhaalactie

-

Does Travel & Cadushi Tours

Dit voertuig, dat zaterdagavond iets na 23.00u over de Zwartenhovenbrugstraat reed en rechts voorsorteerde om in de Gemenelandsweg af te slaan, werd door een politieauto van bureau Flora geramd.

Beide voertuigen reden over de Zwartenhovenbrugstraat, komende vanuit de Dr. Sophie Redmondstraat en gaande richting Nieuwe Haven. De politieauto reed achter de voorsorterende benadeelde die op een bepaald moment werd ingehaald.

Er kwam echter een tegenligger waardoor de prowagen genoodzaakt was snel weer terug te gaan op de andere rijbaan. Daarbij ontstond er een botsing waarbij de politieauto de personenauto ramde en daarna 360 graden draaide op de weg.

De prowagen van het Korps Politie Suriname heeft schade aan het linkerspatbord (vendel) en het voor- en achterportier. Niemand raakte gewond bij de aanrijding.

opening
Fernandes Express
Caribbean Christmas Party

7 REACTIES
  1. Wat deed deze auto om 23.00 op straat en de tegenligger ook. En als er politie, ambulance of brandweer met sirene aankomt moet je langs de weg stoppen. En niet voorsorteren om rechts af te slaan. En 90 % van de surinamers geven geen richting als ze afslaan. En ze gooien vuil uit de auto.


    Maak melding

  2. Hou jullie je bek dicht…..weten jullie zeker dat die personen auto niet op straat mag na lockdown…..oe tap oe bek jere… spelen jullie geen alleswetend


    Maak melding

  3. De politie maakt misbruikt van de macht die zij hebbe ik maak het dagelijks mee., zolang ze file op de bosjebrug zien ,gelijk loeiende sirene en als ze al aan de overkant zijn maken ze het uit…is dat een voorbeeld, deze gasten gwoon doodschieten met hun dienstwagen…zijn deze agente die t samenlevibg in gevaar brenge


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES