Op straat gevonden dode man in borst gestoken

11
Op straat gevonden dode man in borst gestoken

De man die gisteravond dood op het wegdek gevonden werd, op de hoek van de Herman Steinberg- en de Calcuttastraat, is het slachtoffer geworden van een steekpartij. Hij was even daarvoor betrokken bij een vechtpartij, waarbij het slachtoffer met een scherp voorwerp in zijn borststreek werd gestoken.

Het slachtoffer is de 36-jarige O.K. die geen vaste woon- en verblijfplaats heeft. De politie van Nieuwe Haven heeft na afstemming met een lid van het Surinaamse Openbaar Ministerie het ontzielde lichaam in beslag genomen voor obductie.

De afdeling Kapitale Delicten van het Korps Politie Suriname heeft de zaak in onderzoek. Op de foto is te zien dat het ontzielde lichaam is afgedekt en de straat is afgesloten.

11 REACTIES

 1. Suriname is helemaal niet in Dubai beland. Denk eerder in Congo. Wat een zooitje is het daar. De vele verkeersslachtoffers, roof/diefstal, narco delicten, pedofilie, moorden etc …het houd maar niet op. En dat voor een land dat minder inwoners heeft dan Amsterdam. Land heeft behoefte aan gevangenissen. Je kan zo 10 pct van de bevolking opsluiten.


  Maak melding

 2. @@@ Koos

  Heb Jij Je Medicijn Al In Genomen. Wedden Van Niet??
  .
  Wat Er In Amsterdam Allemaal Gebeurt Kan Je Helemaal Niet Met Suriname Vergelijken,
  Nederland Is Zo Een Rijk Land Met Al Zn Pracht En Praal. Toch Wordt Er Om De 10 Min Iemand In Amsterdam Berooft. Heb Jij Een Verklaring Voor, Ikke Niet Hoor.

  Wat Het Verkeer Betreft Geef Ik Je Groot Gelijk, Wild West


  Maak melding

 3. Koos 8 november 2020 At 21:36

  Want Nederland heeft geen liquidaties op straat. Geen inbraken. Geen zedenzaken. Brabant is koploper in de productie en handel van amfetamine. Mocro maffia verzorgt de handel in cocaine aan bekende Nederlanders zoals Gordon en Patty Brard. En dan gaat u Suriname de maat nemen? Ik zou zeggen blijf lekker weg. Uw soort is hier niet welkom.


  Maak melding

 4. hé klojo’s , ivanoff limburg ( limbo ) , ,en robles , , wat heeft Nederland te maken met die man hier , die op straat gevonden is levenloos en met steekwonden , , hé limbo heb jij je pillen en drugs al ingenomen , , zo niet dan zal je zo dadelijk wel op de grond smakken met alle gevolgen van dien , , maar jou laten ze gewoon liggen hoor
  robles , denk jij dat uw soort wel welkom is hier in Suriname , , neen hoor jij blijf maar daar in Nederland en lees de sensaties boekjes , over die bekende Nederlanders die aan de drugs zijn , , en lees niet te veel over maat nemen dan raak je in overgewicht drol , , maar jij begrijpt het toch niet broekje


  Maak melding

 5. En ik dacht dat Gordon en Patty brave burgers waren geworden die niet meer snoven en zopen. Ik denk dat ik wat openingen moet gaan maken in mijn steen en internet moet aansluiten want ik loop achter.


  Maak melding

 6. ivanoff limburg ( limbo ) , , WAT kan je er aan doen dat je door anderen niet serieus wordt genomen , , neem een overdosis aan die gekleurde pilletjes en de regenboog kun jij dan volgen tot aan ………….. , luister naar het lied van Paul de Leeuw over de regenboog


  Maak melding

 7. De idioten hier verwijzen weer naar ergens anders. Ergens anders gebeurt het ook. Dus hier mag het ook. Aj mie boi, achterlijke imbecielen
  Boi stop je hoofd weer in je go hor. Wat interesseert het mij en anderen hier op WATERKANT wat in Amsterdam, Maluaka, baradoqa enz gebeurt. Dit gebeurt bij ONS HIER HIER!!!!
  Als je over andere landen wil praten en schrijven doe dat op een site van hun daar. hier gaat het om SURINAME of is dat nog steeds niet tot jullie botte hersenen doorgedrongen


  Maak melding

 8. glenn , , jij ziet al wazig , , ben je al een oudje , , en je kunt niet goed lezen en daarom lijkt alles gek hé glenn , , als je in vervolg een leesbril op gaat zetten kun je zien dat we in vorige reacties , , vaak hebben het vaak over hier in Suriname , , maar dan nog ga je denken dat we in Nederland wonen , , zo zie je maar , , wie is de grootste dwaas en gek , jawel glenn


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.