Zesde editie van ‘Koken voor ouderen’ in Den Haag

2

Haagse ondernemers en jongeren organiseren op zondag 29 november 2020 voor de zesde keer een grandioze ‘giving back’ middag voor 60+ ouderen in Den Haag. In verband met de COVID-19 maatregelen wordt het een speciale ‘delivery en afhaal‘ editie van ‘Koken voor ouderen’.

“Op 29 november gaan we weer van ouds koken. We gaan wederom 500 maaltijden (vegetarisch) bereiden. Laten we met z’n allen zorgen voor de ouderen en haal een maaltijd voor ze op!” schrijft de organisatie op Facebook.

Vanaf 20 november kan men zich aanmelden hiervoor. ‘Koken voor ouderen’ wordt mede mogelijk gemaakt door donaties van ondernemers en particulieren. Uw donatie is ook welkom via reena@Surinamefestival.com.

2 REACTIES

  1. Henkes , maar nu is daar in Nederland is stamppot tijd , maar die oudjes zullen best smullen van het Surinaamse eten , veel ouderen hebben dat wel eens gegeten , kennissen van ons zitten in een bejaardenhuis daar in Nederland , en vertelden dat in vele bejaardenhuizen zo nu en dan Surinaams of Indisch of Chinees maaltijden werden gemaakt en ze zeiden verdomd lekker eten , maar Henkes natuurlijk zullen ook vele oudjes het voor het eerst eten


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.