zondag, juni 23, 2024
HomeNieuws uit NederlandDonald Trump legt zich niet neer bij overwinning Joe Biden

Donald Trump legt zich niet neer bij overwinning Joe Biden

-

Does Travel - naar Suriname

Een uur geleden maakten persbureau AP en diverse andere Amerikaanse media bekend dat Joe Biden de Amerikaanse presidentsverkiezingen gewonnen. President Trump heeft hierop gereageerd en heeft aangegeven de uitkomst niet te accepteren. Zijn team stapt maandag naar de rechter om de verkiezingsuitslag aan te vechten.

De overwinning van Biden werd gemeld door media als AP, NBC, FOX en CNN. De Democraat heeft de staat Pennsylvania gewonnen, zeggen de media op basis van het aantal getelde stemmen. Daarmee heeft hij het aantal van 270 benodigde kiesmannen bereikt. 

Joe Biden zegt in een eerste reactie dat hij ‘vereerd en nederig’ is en roept het land op zich weer te verenigen. Hij wil, zoals hij al eerder heeft gezegd, ‘de president voor alle Amerikanen’ zijn.

Biden zal om 02.00u Nederlandse tijd (22.00u in Suriname) een toespraak houden.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

13 REACTIES
 1. DT!, You’re Fired!
  Kick him out of the White House.

  De USA en de vrije wereld hebben een president nodig die ondanks dat ze bezig zijn met USA First, hun us-dollar, ook voor rust en vrede, veiligheid in de wereld zorg moeten dragen.

  Sleepy Joe, hoge leeftijd is daar vele malen beter in dan DT.
  Ook Kamala Harris wordt de eerste vrouwelijke vicepresident van de VS en zal haar werkzaamheden naar behoren doen. Genoeg kennis en ervaring.

  Congratulations president sleepy Joe and vp Kamala Harris, don’t forget the rest of the world.

  Dear Mister President Joe Biden: “USA First! But can we just say. Suriname second? OK.


  Maak melding
 2. Twee Amerkaanse honden vechten om een been (baas zijn in de wereld) en een Chinese hond loopt ermee heen. Hoe dan ook, de Surinaamse hond is de l#l.


  Maak melding
 3. Afrikaanse landen dreigen sancties op te leggen aan Donald Trump en zijn regering. Trumps poging om met de hulp van gewapende milities de verkiezingen te stelen, brengt onschuldige Amerikaanse levens in gevaar en noopt Afrikaanse staten misschien zelfs tot een militaire interventie, zo meldt de Afrikaanse Unie. Een bemiddelaar gaat de situatie eerst nog proberen te redden door te pendelen tussen de autocratische Trump en oppositieleider Joe Biden.😂😂😂😂

  Maduro tegen Trump, begin je het een beetje te snappen😂😂😂😂

  Europa overweegt economische sancties tegen Trump vanwege het buitenspel zetten van de Grondwet.

  Machtswellust kent geen etniciteit, ook de witten zijn besmet.

  Wat leren wij van de VS!!!!!!!!


  Maak melding
 4. Joe is maar een tussenpaus, De half Indiase half Jamaicaanse is de Vice President en zal gauw de eerste zwarte vrouwelijke President van Amerika worden. Hopelijk maakt ze Michelle Obama dan haar Vice President.


  Maak melding
 5. Hoogste tijd voor een missie van de Amerikaanse minister van buitenlandse zaken (Mike P) naar Canada, Mexico en het Caribisch gebied. De reden is; druk opvoeren op de Amerikaanse regering om de verkiezingsuitslag te respecteren.


  Maak melding
 6. Congrats aan de USA en de suri-Amerikanen!
  Jullie krijgen een first lady, die ‘les blijft geven’, whoehahaha, trendsetter first lady Melissa 👍👍.


  Maak melding
 7. WAT. Rioolrat…Je hebt constant over Bouta. Je krijgt blijkbaar een natte droom van Bouta. Ik denk dat je een Bouterse aanhanger bent…Trouwens rioolrat een hond heeft een baas.

  Blijkbaar ben je een Trump aanhanger. Hij is nu ontslagen.


  Maak melding
 8. glenn dan is je baasje een hond , , maar dat wisten wij al , , maar jullie paarse ratten leven toch in het riool , , en binnenkort krijgen jullie gezelschap van Trump , , dat wordt gezellig hé glenn , , of niet , , misschien wel een gevecht tussen jou baasje (hond ) en Trump


  Maak melding
 9. Zo de verkiezingen bij ons zijn achter de rug. Een verdiende winnaar. Het mooiste vind ik twee dingen, Biden is tegen fossiele brandstoffen, hij vindt het klimaat heel belangrijk en wat ik ook heel mooi is de vice president. Een vrouw en wie zijn haar ouders? Daar kan Suriname een voorbeeld aan nemen. Een creoolse vader en een hindustaanse moeder!


  Maak melding
 10. wat een domme opmerkingen hier weer.

  het IQ van de surinamer…. nooit bewezen en nooit aanwezig.
  triest.
  mensen die hun eigen land naar de klote helpen, steunen biden?
  dan weet je gelijk al dat biden geen goede keus is.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES