Afgelopen 24 uur 2 nieuwe COVID-19 gevallen, 496 personen in quarantaine

0
coronavirus-covid-19-test-suriname
Man ondergaat coronatest in Suriname

Ook vrijdag zijn er na 190 testen slechts 2 nieuwe COVID-19 gevallen in Suriname aan het licht gekomen. Het gaat daarbij om mensen afkomstig uit Wanica, bleek vrijdagavond uit de update van de cijfers op de officiële COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Na de update werd ook duidelijk dat het aantal personen in quarantaine met 112 is toegenomen en daardoor is gestegen van 384 naar 496. Verder zijn 5 personen het afgelopen etmaal genezen, waardoor het totaal aantal actieve gevallen momenteel 30 bedraagt.

De organisatie van de pagara-estafette op Owru Yari, houdt de Surinaamse besmettingsaantallen nauwlettend in de gaten. Ondanks de relatief lage cijfers is het zeer waarschijnlijk dat Suriname’s pagara-estafette dit jaar wordt geschrapt.

De cijfers van vrijdagavond:

Bekijk ook:


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.