Openbare Werken installeert raad van toezicht Wegenautoriteit Suriname

5
Openbare Werken installeert raad van toezicht Wegenautoriteit Suriname

Minister Riad Nurmohamed geeft te kennen dat de Wegenautoriteit Suriname de enige parastatale instelling is die valt onder het ministerie van Openbare Werken. Het gaat bij dezen om een internationale instelling die vaak te maken krijgt met internationale organisaties. De raad van toezicht heeft geen functie van een consultant of de taak van het uitvoeren van werkzaamheden.

De Wegenautoriteit staat bekend als te zijn een instelling die beschikt over de nodige kennis met betrekking tot onder andere het rehabiliteren van wegen en het onderhouden van bermen. Er vallen heel wat zaken onder deze parastatale instelling waaronder de mammoetvlaggen die op cruciale plekken in ons land worden gehesen. Deze blijven onder beheer van de Wegenautoriteit Suriname omdat zij beschikt over de kennis.

Niet alleen de ontwikkelingen bij de Wegenautoriteit, maar ook de wetgeving zal worden aangepakt. Deze instelling heeft te kampen met financiële middelen, maar doet haar uiterste best om aannemers uit te betalen die projecten hebben uitgevoerd. De minister drukt de raadsleden op het hart om de naam van de Wegenautoriteit Suriname hoog in het vaandel te houden. De raad van toezicht heeft de taak om de parastatale instelling gezond te houden.

5 REACTIES

 1. En de opdracht geven aan bedrijven die bevriend zijn met de regering. En wegen laat aanleggen zonder goede fundering en afwatering systeem. Wo seting


  Maak melding

 2. Pa winti,

  Het Ndp tijdperk is voorbij. Toen kreeg een bedrijf geen opdracht als de paarse ratten niet mochten mee eten.
  Je bent zeker nog aan het rouwen om het verlies van paars. 😈😈😈

  Dit is voorbij.
  Nu wordt er op een fatsoenlijke manier zaken gedaan.
  Met inachtneming van de corruptie wet.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

 3. Het lijkt erop dat de regering een extra ministerie moet instellen. De Ministerie van Motivatie, Enthousiasme en Productiviteit, de MEP.
  Want blijkbaar hebben de werknemers constant motivatie nodig, zijn ze niet erg enthousiast om te werken en produceren ze veel te weinig.


  Maak melding

 4. Pa Winti,
  De vorige ( uw ) regering bracht weinig goeds met zich mee en als er wegens werden aangelegd, was dat met de kennis van uw (leider). Oké sorry, hij heeft geen kennis en daar heeft hij zich belachelijk gemaakt.

  U wilt, althans zo suggereert u, terug keren naar de tijdperk van Bouterse waar de onnadenkenden de weg hebben gespreid voor de fanatici en voor die kleine groep ongelooflijke schurken!
  De verwoesting van het land, koos haar eigenweg, want alle “politici” maakten ruzie met elkaar omdat ze over alles verschillend dachten.


  Maak melding

 5. winti pa , , u heeft een wind gelaten , en dat geeft die vieze gore stank van een paarse rat , vindt u niet dat het beter voor u is om achter de geraniums te gaan zitten , ,relax


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.