vrijdag, juni 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieInbrekers stelen flessen alcoholische drank uit woning

Inbrekers stelen flessen alcoholische drank uit woning

-

Does Travel - naar Suriname

Drie dieven, die onlangs hebben ingebroken in een woning in Nieuw-Nickerie en ervandoor zijn gegaan met een flat screen televisie en een aantal flessen alcoholische drank, zijn door de recherche van Regio West aangehouden. Het gaat om Awinash R., Ismadie D. en Alex B. meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

De verdachten hebben een reeks van inbraken bekend die gepleegd zijn in de ressorten Nieuw Nickerie en Paradise. Daarbij zijn er een paar goederen achterhaald waaronder een boormachine, tuinstoelen, een kettingzaag, een rug spuit en vier autobanden.

Uit het onderzoek zijn twee helers in beeld gebracht en aangehouden. Het betreft helers die de goederen hadden opgekocht. De gestolen spullen zullen na overleg met het Surinaamse Openbaar Ministerie (OM) worden afgestaan aan de rechtmatige eigenaren.

De drie inbrekers zijn na afstemming met het OM hangende het onderzoek in verzekering gesteld meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES