maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieBrutale dief op fiets berooft vrouw voor haar poort

Brutale dief op fiets berooft vrouw voor haar poort

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is een vrouw afgelopen woensdag voor de poort van haar woning beroofd door een dief op een fiets. Volgens de Surinaams krant Times of Suriname zou de vrouw naar haar werk gaan en deed zij de poort open. Op dat moment kwam de dief aan op zijn fiets.

Hij rukte aan haar halsketting en probeerde weg te rijden. De krant meldt dat het slachtoffer zich hevig verzette, waarna de crimineel eveneens haar mobiele telefoon heeft buitgemaakt. De vrouw liep daarbij enkele schaafwonden op.

De brutale rover stapte vervolgens op zijn rijwiel en reed weg met haar mobiele telefoon en een halsketting. De beroving vond plaats te Paramaribo-Noord. De vrouw schakelde de politie in die de zaak in onderzoek heeft.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
  1. Maar is die ketting een gouden of zilveren of 1 van Kirpalani? Deze dief is een stipte hardhandige werker ze moetenn hem overplaatsen naar een haven om te leren lossen en schepen vastzetten.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES