woensdag, april 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieAutobestuurder zwaargewond na aanrijding met sleepwagen

Autobestuurder zwaargewond na aanrijding met sleepwagen

-

Does Travel - naar Suriname

Donderdagavond was het weer raak tijdens de lockdown in Suriname. De bestuurder van deze personenauto is kort voor middernacht zwaargewond geraakt bij een aanrijding met een sleepwagen aan de Latourweg ter hoogte van de Djinipistraat.

De chauffeur van de sleepwagen reed over de Latourweg, komende van de rotonde en gaande richting de Martin Luther Kingweg. De autobestuurder reed in tegenovergestelde richting.

Tegenover de politie verklaarde de chauffeur dat de bestuurder plotseling afsloeg in de Djinipistraat en zijn rijbaan daarbij doorkruiste. Hij remde krachtig af maar heeft de aanrijding niet kunnen voorkomen.

De politie kreeg de melding van de aanrijding en ging ter plaatse voor onderzoek. Zij schakelde een ambulance in om het slachtoffer af te voeren voor medische behandeling. Hij was niet aanspreekbaar.

De personenauto raakte zwaar beschadigd zoals op de foto ook duidelijk te zien is. De sleepwagen heeft schade aan de linkervoorzijde opgelopen. De politie is bezig met het onderzoek om na te gaan hoe de aanrijding precies heeft plaatsgevonden.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

13 REACTIES
  1. Hij kon een paar seconden wachten,natuurlijk ivm lockdown even niet aan de gevaar gedacht,?
    Surinamers kunnen degelijk wel auto rijden, alleen zij letten niet goed op in het verkeer,kwestie van haast, ik zou bij deze graag iedereen die een surinaamse rijbewijs heeft opnieuw examen laten doen, want iedereen denk het zal me overkomen tot dat zij het zelf betrokken raken bij een ongeval, het is elke dag raak in suriname,


    Maak melding
  2. Of misschien een rijbewijs gekocht, tijdens bewind ndp is het, heel vaak voor gekomen dat mensen een rijbewijs had gekocht bij de cbb, suggesties


    Maak melding
  3. wel frappant dat er een aanrijding is met een sleepwagen , , de sleepwagen komt pas opdraven als er ergens een ongeluk is gebeurt om het schroot op te ruimen


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES