zaterdag, juni 22, 2024
HomeNieuws uit SurinameVp Brunswijk doneert US dollars voor medische kosten zieke baby

Vp Brunswijk doneert US dollars voor medische kosten zieke baby

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse vice-President Ronnie Brunswijk heeft op woensdag 4 november een financiële geste van US$ 3.050,- gedoneerd aan enkele mensen die in hoge nood zaten. Een van de mensen is een moeder met een zieke baby.

Het gaat om mevrouw Suraya Jhanjan, die aanstaande zaterdag met haar zieke baby naar Columbia moet vertrekken om een hartoperatie te ondergaan. Zij heeft de donatie ontvangen om medische kosten te kunnen dekken.

Deze emotionele moeder geeft aan dat zij bij meerdere financierders heeft aangeklopt maar tot heden niets van hen heeft vernomen. Zij is de vice-president daarom zeer dankbaar voor zijn ondersteuning.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

18 REACTIES
 1. goeie daad VP , nu ligt je hart op de goede plaats , en probeer dit zo te houden , want het is echt nodig dat de nieuwe regering zich sociaal laat zien tegen over de goede bevolking , want ze vergeten nog niet de impopulaire middelen die gedaan zijn
  U zult wel denken wie zijn de goede bevolking , nou dat zijn de mensen die op jullie coalitie gestemd hebben , want de mensen wilde veranderingen na 10 jaar lang chaos , en de foute bevolking zijn die mensen die 16 zetels aan die paarse partij ndp gaven , , dus nog een hele hoop chit wat hier zich nog in Suriname begeeft , , maar het wordt minder want vele paars denkende mensen hebben al hun rug gekeerd tegen de ndp , dat ze de armste mensen hier in het land niet hebben geholpen , , alleen als ze op de ndp gaan stemmen , , nou hoe laag kun je zijn


  Maak melding
 2. Voor Brunswijk help iedereen waar hij het kan, deze regering Brunswijk santoki is goed bezig het land stabiel te maken, bauta zou huilen om iemand $ 3000 dollar te geven, trouwens bouterse is een hebzuchtige dief, goedzo meneer Brunswijk gado e zegen yoe,


  Maak melding
 3. Ik krijg kippenvel als ik dit zo lees!!! Geweldig en als het kan mag deze regering van mijn part de geschiedenis in gaan. Zo hoort het ,we moeten het samen doen. Hoop dat de overige marrons dit ook doen, jullie zullen echt vooruit komen !


  Maak melding
 4. Ik vraag me af of alleen Dhr. Brunswijk onze Vp in staat is om Personen te Helpen waar dat nodig is er zijn in Suriname veel Vermogende Personen die ook dit goede daad zouden kunnen doen Waarom schieten ze deze Mensen niet te hulp waarbij ze een Leven kunnen redden in iedergeval Bedankt vp voor het mede redden van een leven in de bloei je mag best trots zijnop jezelf ik weet dat dit een goed gevoel geeft veel succes in de toekomst


  Maak melding
 5. Moet wel in de krant,deze dikkop speelt voor goedoepa met geld van de belastinggevers. Wordt gebracht alsof het uit zijn eigen zak komt.
  Waar deze dikkop mee bezig is? Hij is nu al bezig met de komende verkiezingen wil zo graag pres worden van su.
  En samen met de ndp zal het hem lukken,dan wordt su door 2 criminelen regeerd. Wat zullen ze lachen en blijven lachen, regering dikkop/santhoki is de grootste in de regio


  Maak melding
 6. Roepia@@ loopt niet te zeuren kerel. Dit soort gebaren moeten velen doen inplaats van te stelen uit de staatkas. Het gaat om een baby die geholpen moeten worden jij loopt hier nonnens uit te kramen.


  Maak melding
 7. Waar zijn Chotelal, Dilip Sardjoe, Kirpalani hun hebben flink belasting voordelen ontvangen van Bouterse. Of gelden van de samenleving gestolen. Surinamers, wanneer gaan ophouden met afgunst bedoelde Brunswijck is niet. verplicht te helpen. Ik ben geen fan van Brunswijck maar ik vind het een mooi gebaar naar de samenleving om andere te helpen, die het moeilijk hebben. Hoeveel Surinamers doen per jaar aan vrijwilligers werk. Er zijn zoveel instellingen in Suriname, niet alles hoeft met geld…. De meeste reacties van waterkant zijn van mensen die niet assertief, zitten met heel veel wrok en niet willen denken of kunnen denken!!!


  Maak melding
 8. Zou dat geld afkomstig zijn van de bankoverval uit Moengo, waarvoor hij eind december 1985 werd gearresteerd maar hij ontsnapte na een week.
  “Wat een geweldige vp hebben we in Suriname”


  Maak melding
 9. Allen,

  Mooi gebaar van de VP, maak niet uit of het belasting geld is of niet, er wordt nu wel geholpen.
  De rijke mensen van Suriname die hoef je niets te vragen, die zijn de ergste soort mensen die bestaan.
  Wanneer worden wij weer een eenheid in Suriname ? dan pas zal Suriname vooruit gaan.
  Kijk niet naar ras of geloof, zoals het vroeger was in onze mooie Suriname, samen staan wij sterk.
  SUCCES


  Maak melding
 10. Mango dat wil ik ook weten ik werk 10 uren per dag en verdien niet eens 300 US $ per maand en deze goedoe pa heeft zoveel dat hij kan geven en elke week een nieuwe gift kan maken. Zo te zien verdienen zijn goudmijnen zo goed en inkomsten belastingen betalen ze toch nooit.


  Maak melding
 11. Ik blijf het een vreemd verhaal vinden dat de VP op persoonlijke titel gelden doneert aan behoeftigen in de samenleving. Alleen daarom al gaat dat land niet vooruit. So so piki piki prei….en dat wordt zijdelinks in stand gehouden door de mensen die geld en macht hebben in het land.


  Maak melding
 12. Ze mogen van alles zeggen over deze man.
  Maar hij staat tenminste klaar voor zijn volk.
  Het wordt ook tijd dat deze zittende regering niet alleen moet kijken waar ze geld kunnen vinden voor schulden in te lossen.
  Maar er moet een fonds komen waar eenieder ,rijk ,minder rijk of wie maar wil een vrijwillige bijdrage kan storten.
  En dat dit gebruikt wordt juist voor deze doeleinden.
  En dan mag de regering natuurlijk ook vrijwillig doneren.
  Ik kom zelf uit Nederland, ben dus een Nederlander die vaak naar Suriname gaat.
  Helaas door corona kan het niet, maar ik zou zelf ook een donatie doen en velen hier in NL proberen te strikken ook voor donaties.
  Een aangezien de VP van Suriname een vrijgevige man is,zou ik hem graag zien als de gewezen persoon die het beheerd.
  Ik hoop dat iedereen die dit leest mijn mening deelt.


  Maak melding
 13. Waarom accepteren wij dit nog steeds, wij zijn toch geen bedelaars. Voor de mensen ben ik blij natuurlijk, maar voor deze noodgevallen hebben wij toch een Staatsziekenfonds.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES