zondag, mei 26, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieTienermoeder (16) ziet vriend als inbreker en steekt hem dood

Tienermoeder (16) ziet vriend als inbreker en steekt hem dood

-

Does Travel - naar Suriname

De man die vanmiddag dood met een steekwond werd aangetroffen in een woning aan de Oude Charlesburgweg in Suriname, is woensdag rond middernacht door zijn 16-jarige vriendin doodgestoken. De tiener die is aangehouden, verklaarde tegenover de politie dat ze dacht dat er een inbreker in het huis probeerde te komen. Nadat ze de man neerstak vluchtte ze weg met haar 1-jarig zoontje en twee andere kinderen.

Volgens haar eigen verklaring hoorde zij iemand aan de deur rommelen en heeft ze toen de deur open ging, de persoon direct een steek toegebracht. Nadat ze het huis uit vluchtte belde ze pas de volgende morgen naar de buren en de politie met de mededeling dat ze haar vriend zou hebben neergestoken.

Ze belde ook haar moeder in het buitenland, die op haar beurt een buurvrouw belde en vroeg om polshoogte te gaan nemen. Die buurvrouw zou naar de woning zijn gegaan alwaar ze bloed zag en de man levenloos in het toilet aantrof. De 16-jarige tienermoeder werd vervolgens gebeld en gevraagd om naar het huis te komen.

Daar aangekomen werd ze direct door de politie afgevoerd. Het slachtoffer is ook jonge kerel, volgens buurtbewoners een twintiger. Zijn lichaam is in beslag genomen. De afdeling Kapitale Delicten van de Surinaamse politie heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

25 REACTIES
 1. HongKongFree @ je bent een kamra wintje of een boeller is het jou probleem dat ze 3 kids heeft je zoekt iets om te ouwehoeren inplaats van te ouwehoeren kan je haar beter gaan helpen


  Maak melding
 2. HongKongFree, ze was er wel vroeg bij, maar ze heeft maar één baby, nergens is aangegeven dat zij ook de moeder van de twee andere kinderen is.
  Ik geloof er niets van dat ze niet wist op wie ze instak, de man were niet buiten voor de deur, maar op het toilet dood aangetroffen, dat is het bewijs dat him niet op slag dood was of dat haar verhaal niet klopt. En waarom heeft ze zo lang gewacht om de politie of de buren te bellen? En hoe wist ze dat het haar vriend was, die ze had gestoken, voordat ze onder begeleiding van de politie een kijkje had genomen,?


  Maak melding
 3. Mensen En Mensen Kinderen.

  We Hebben Meer Details Nodig Om Een Goed Oordeel Te Kunnen Vellen.

  Ik Verzoek De Waterkant Professoren En Rechtsfilosofen Om Zich Effe In Te Houden.


  Maak melding
 4. @hong Kong free het kan dat het haar kinderen zijn maar dat haal ik er niet uit.
  Er staat haar zoontje en 2 andere kinderen.

  Ik weet niet of ik haar verhaal moet geloven. Je roept toch hulp in, als je ziet dat je je hebt vergist?
  Maar de waarheid zal aan het licht komen.


  Maak melding
 5. Jansen jan
  Jij bent een kaolo pedofiel ,als ze 16 is en 3 kinderen heeft, hoe oud was ze dan toen ze haar 1ste kind kreeg???? Minderjarig tog??? Kaolo lummel…..je bent een nederlander en vandaar dat pedofiel opmerking…lummel dat j bent


  Maak melding
 6. theo 2020 , , jij bent shit , en je hebt een hekel aan vragen , en jij houdt zeker van voetbal en boksen
  die tienermoeder heeft een zoontje van 1 jaar , , en er waren twee andere kinderen bij haar en dat zijn niet haar kinderen
  is dit misschien een antwoord op een vraag , theo


  Maak melding
 7. Wel ik vind als ze nu 1of 10kindren heeft moet niemand aan gaan.is haar vagina hoeveel ze wil kan ze eruit halen..by gaat om doe verhaal wat zei verteld klopt helemaal niet!!alles hier was gepland.je kan me niet zeggn dat j vriend thuis komt of zou komen en dat j niet op de hoogte bent.oke misgn kwam hy zonder melden kan ook.ze zei hoorde gefromel by de deur.ze kon in haar kamer gaan opslot doen en de politie belln.of gillen voor hulp men zou haar zeker horen en als het een egte rover was zou die weg rennen.dus verhaal van haar klopt niet en ze is nog een kind van 16.wat myn gevoel zegt dit meisje heeft niks gedaan is iemand anders heeft die jongn vermoord en scholing gegeven aan die 16jarige hoe en wat zeggn.wel de politie doet zyn werk dus alles komt zoizo naar voren.


  Maak melding
 8. 16 jaar met kinders is zeer productief. Ze is vruchtbaar en PRODUCTIEF.

  Gelukkig zijn er ook Surinamers die verder studeren om wat van hun leven te maken. Die kom ik gelukkig meer tegen in het echte leven en geen Waterkant.net pajongwaaiers en geestelijkgestoorden…

  Waterkant is een vrij platform waar je tot een bepaalde hoogte je mening kan uiten. Als het je niet bevalt. Guess what, daar heb ik gewoon schijt aan. Lees er dan overheen. Niemand dwingt je om deze site te bezoeken. Dus “krijg toch allemaal de kolere val voor mijn part allemaal dood”…


  Maak melding
 9. Duidelijke zaak; Vriendin steekt vriend dood na onenigheid. Vlucht het huis uit en belt pas de volgende ochtend naar de buren om te zeggen dat zij haar vriend heeft vermoord. In eerste instantie zei ze dat er iemand aan de buitendeur zat te rommelen en deze direct neer stak. Hoe komt het dat hij op het toilet gevonden is? Ik denk dat zij schuldig is aan de moord.


  Maak melding
 10. Een Rechtszaak Die Gebaseerd Is Op Dat Men Denkt Of Vermoeden, Houd Geen Stand Bij De Rechter.. Wordt Op Tempo Van Tafel Geveegd.

  Een Rechtzaak Houdt Pas Stand Als Die Wettig En Overtuigend Is.
  .


  Maak melding
 11. Begrijp niet waarom er in de kop ‘tienermoeder’ moet staan. Is niet eens relevant vh verhaal. Enfin, raar verhaal.
  Je belt na een lange poos iedereen behalve de politie. Je vriend is niet thuis. Toch denk je in eerste instantie aan een inbreker.. Something is fishy…


  Maak melding
 12. Het is zeker een raar verhaal.
  Ok ze wist niet wie achter de deur stond!! Maar tijdens en na het steken zie je toch wie je aan het stelen bent.
  Ben benieuwd naar de waarheid.


  Maak melding
 13. @@n JK.IE BING HOR KOLAMPOE NOH.was je daar om te zien dat ze als een dooie kip met de benen in de lucht lag.of ie bing fantaseer fa a meisje e dong met de benen in de lucht.🙄😏


  Maak melding
 14. De meeste Surinaamse mannen hier op wkn zijn mietjes kijk hoe de roddelen net vis wijven ze zijn erger dan de vrouwen roddel de roddel ze dieken schaamteloos in een 16 jarige haar leven of ze zijn jaloers dat ze niet van die dame konden snoeppen zelfs boellers roddelen niet zo als jullie flikkers


  Maak melding
 15. Uit haar verhaal blijkt mij dat ze zwanger is geworden doordat die ‘vriend’ haar heeft verkracht. Ze werd bang voor opnieuw een verkrachting. De Surinaamse overheid moet de jeugd gratis kunst-kuutjes uitdelen opdat ze zich kunnen uitleven daarop. Voor de dames is er geen probleem, want bacoven en bananen volop te krijgen.


  Maak melding
 16. CITAAT in het eerdere bericht:
  In een woning aan de Oude Charlesburgweg in Suriname, is vanmiddag rond 13.30u het lijk van een man aangetroffen.
  CITAAT in dit bericht:
  s woensdag rond middernacht door zijn 16-jarige vriendin doodgestoken.
  REACTIE:
  Wat is er allemaal gebeurt en gedaan in de tussenliggende 12 uren !!! VREEMD !!


  Maak melding
 17. Die blakkamangs moeten altijd weer de grootste smoel hebben. Lange tenen zijn onvermijdelijk om op te trappen. Dus ga maar lekker huilen. Ga eens kijken onder welke groep de meeste tienerzwangerschappen zitten en dropouts. Die andere groepen komt het ook voor dat er vroeg kinderen worden gemaakt alleen studeren ze door en bouwen zichzilf op en werken aan een gezin. Dat kan je van die ene groep niet zeggen…


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES