dinsdag, april 16, 2024
HomeNieuws uit SurinamePresident Santokhi ontvangt dagelijks bestuur SER

President Santokhi ontvangt dagelijks bestuur SER

-

Does Travel - naar Suriname

De Surinaamse president Santokhi heeft woensdag het dagelijks bestuur van de Sociaal Economische Raad (SER) ontvangen en van gedachten gewisseld over een aantal aspecten het instituut regarderende.

SER-voorzitter Sila Kisoensingh zegt in gesprek met de Communicatie Dienst Suriname (CDS), dat er ondermeer van gedachten is gewisseld met het staatshoofd over het eerste advies dat dit orgaan aan de president heeft gegeven.

Het betreft het advies over het financieel economisch beleid dat door minister Armand Achaibersing van Financien en Planning is geprojecteerd. Kisoensingh zegt overtuigd te zijn, dat de SER een gedegen en ondersteunend advies heeft gegeven over de richting die het sociaal economisch beleid op moet gaan met betrekking tot de huidige penibele situatie in ons land.

De SER geeft gevraagd of ongevraagd advies aan de regering c.q. de president van het land en De Nationale Assemblee (DNA). Dat advies wordt gegeven aan de hand van de problemen die ze constateert in de samenleving en hoe ze heel breed naar oplossingen kijkt, zei de voorzitter.

In dit onafhankelijk adviserend orgaan zitten vertegenwoordigers van drie grote groepen te weten de overheid, vakbeweging en het bedrijfsleven.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

5 REACTIES
 1. Ja ser maak de economie van suriname gezond, die dief bauta dief boefdraad zitten ook ergens te loeren, zodra het goed gaat in suriname wil hij het afbreken, national destruction party, die manipuleren zit hem in de genen, maar wij surinamers zijn niet zo dom als bouta en boefdraad adhin abdoel koeta en misiekaba stront ndp


  Maak melding
 2. Dit is precies tegen het zere been van zolderkamer econoom Ramautersing. Rebellenclubje VES zit niet in het SER. De man struint de media af om zijn ongenoegen kenbaar te maken. Het heeft een hoog pathetisch gehalte.


  Maak melding
 3. Over financiën gesproken.

  Ik zie voor de 2e keer een aanbod vd projectontwikkelaar, Kishan B. ad US$15 miljard aan de regering.

  Wie is dit en wie zijn de geldschieters. Welke slimme journalist zoekt dit uit.
  Ik kan me voorstellen dat je suri niet in handen legt v één persoon, maar de aangeboden projecten zien er goed uit, mits natuurlijk het ‘eerlijke doekoe’ betreft.

  Bron: GFC (ingezonden stuk).


  Maak melding
 4. Laat hij komen vertellen waar hij dat geld vandaan haalt om salarissen te betalen als ik het goed heb is het zwaart geld van al die rijke vrienden van hem dit is geld wit wassen en er is niemand van de media die hier onderzoek naar doet


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES