maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie5-jarige jongen doodgereden bij oversteken

5-jarige jongen doodgereden bij oversteken

-

Does Travel - naar Suriname

In Suriname is een jongen van 5 jaar vanmiddag dood binnengebracht bij de Spoedeisende Hulp. Hij werd rond 12.15u aangereden toen hij overstak aan de Helena Christinaweg. Het kindje werd door de ouders per eigen gelegenheid vervoerd naar de SEH.

De 41-jarige bestuurder verklaarde dat het kind van rechts naar links, bekeken vanuit de rijrichting van de bestuurder, overstak. Hij heeft nog geprobeerd om te remmen maar heeft het kind toch aangereden. Volgens de politie was er een flinke remspoor van 27 meter waar te nemen.

De man is wel in het bezit van een geldig rijbewijs en was niet onder invloed. Na afstemming met Surinaamse OM is het lijk in beslag genomen en is het rijbewijs van de bestuurder ingevorderd. Na onderzoek van de keuringsdienst met betrekking tot het remspoor zal de bestuurder voorgeleid worden.

Het slachtoffertje

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. Oordeel niet te snel. Ik heb zelf ooit met de brommer een voetganger aangereden. Die had mij niet gezien en ik was afgeleid door voetgangers aan de andere kant van de weg. Ze stak plots over en stopte van schrik precies voor mijn brommer.
  Deze man zal nog jaren moeten leven met deze vreselijke gedachte.


  Maak melding
 2. De Bestuurder van het Auto die deze 5 jarige Kind heeft aangereden met de Dood tot gevolg zal dit derest van zijn leven moeten meedragen ik hoop dat hij hulp zal krijgen of zoeken wat ik niet begrijp is ondanks dat het kindje heen en weer rende omdat hij in verwarring was begrijp ik niet dat hij toch aangereden is ondanks een lange remweg, was er sprake van een hoge snelheid want als je 50km p u rijd heb je voldoende tijd om dat kindje van veraf te zien te zei het kindje plotseling het straat wilde oversteken ik wens de ouders en verdere huisgenoten veel sterkte toe het is hartverscheurend zoiets te moeten meemaken
  Volgens de Politie was er een flinke remspoor zichtbaar wat inhoud dat er hard is gereden


  Maak melding
 3. Is het niet een idee om de snelheid in deze buurten te verlagen naar 30 km per uur. Zoals in Nederland ook zal worden ingevoerd. Want ik denk dat ook 50 km nog te snel is om tijdig af te remmen. Vreselijk voor de ouders. En een kind van 5 jaar is zich van geen gevaar bewust. Onderzoek zal moeten uitwijzen of de bestuurder te snel reed, maar hoe dan ook is het ook voor hem vreselijk dit zijn hele leven te moeten dragen.
  Condoleances aan de ouders en familie van het kind


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES