woensdag, juni 19, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieSecurityguard gekneveld bij gewapende roofoverval op eetcafé

Securityguard gekneveld bij gewapende roofoverval op eetcafé

-

Does Travel - naar Suriname

Afgelopen maandag 2 november werd de politie van Uitvlugt op de hoogte gesteld van een gewapende roofoverval bij een eetcafé op de hoek van de Binda en de Lachmonstraat in Suriname. Een securityguard werd daarbij gekneveld achtergelaten. Hij werd met tiewrap aan handen gebonden en zijn mond werd met ducktape dichtgeplakt.

De securityguard hield de wacht bij het eetcafé, alwaar hij tegen 04.00u in de ochtend overvallen werd door vier mannen. Ze waren in het zwart gekleed en één was gewapend met een vuistvuurwapen. De beveiliger moest daarbij een slag met het wapen op zijn hoofd incasseren.

Van het slachtoffer werd een mobiele telefoon buitgemaakt. De mannen forceerden het eetcafé maar konden geen toegang tot het pand krijgen. De politie van Uitvlugt heeft de zaak verder in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

12 REACTIES
 1. Na NDP Schuld.

  Beste Lezers.

  Ik Ga Dit Nog Is Benadrukken. De Ervaring Heeft Mij Geleerd Dat Er Tussen Begin November Tot Rond De 22 December Vaker Van Zulks Soort Criminelen Aktie Zullen Plaats Vinden. De Politie Gaat Dan De Patrouille Moeten Op Voeren. ZichtBaar En Onzicht baar

  De Criminelen Zijn Heftig Op Zoek Naar Geld. Ze Willen Een Leuke Gezellige Kerst En Vooral Een Fantastisch Jaar Wisseling Vieren. Opsluiten Die Boeven.

  De Huidige Minister Van Justitie En Politie Is Ook Niet Geschikt Voor Deze JOB.

  Mvr Mathoera Die Nu Bij Defensie Zit Is Voor Deze Job Geknipt (minister van justitie)


  Maak melding
 2. Deze security guard mag nog van geluk spreken dat de criminelen zijn neus ook niet hebben dichtgeplakt, het is namelijk vaker voorgekomen dat deze idioten in Suriname hun slachtoffers zodanig knevelen dat ze het niet overleven.


  Maak melding
 3. Beste Ivanof, let op je Nederlands, er valt niets nog is te benadrukken, dat is spreektaal, nog eens benadrukken is correcte schrijftaal. Maar ach, je kan niet helpen. Nu ter zake. De toenemende criminaliteit moet je zoeken in de belevenis van welvaart en het gevoel van (on)behagen van het volk. Voordat deze criminele regering het leven van de burgers 2 keer zo duur maakte, was het redelijk rustig gesteld met de criminaliteit. Nu zie je een toename op elk gebied. Door de verarming raakt men gefrustreerd en gaat men naar alternatieven zoeken. Sommigen zoeken het duidelijk in de criminaliteit en dat komt echt niet door de NDP zoals jullie dat vaak als dooddoener benoemen. Doit is gevolg van gevoerd beleid van de huidige regering. Als men ziet dat er op criminele, schaamteloze wijze handelingen als nepotisme worden gepleegd, gaat men ook criminele, schaamteloze handelingen plegen. Zien doen, laat doen, nooit van gehoord zeker…


  Maak melding
 4. Honger en life style duwen jongeren naar het grijpen van kansen om snel een klap(je) te slaan. Deze jongeren weten verdomd goed dat ze de mofina wangs bestelen..Heb nog niet vernoemen dat deze jonge overvallers Bouva Misiekaba Sardjoe Wijdenbosch Graanoogst Bouterse Abrahams hebben overvallen want daar is het geld te halen maar ook de faja karoe.
  Arme mofina wangs. Arm zijn ze en dan nog het laatste beetje stelen van deze hardwerkende security guard.
  Schamen ze zich niet?


  Maak melding
 5. @@@ Lucien

  Jij Bent Ook 1 Van Die Waterkant Profesoren Die een Ider Hier Op Grammaticale Fouten Loopt Te Beoordelen. Waarom ben Je dan Geen Minister Van Onderwijs geworden. Maar Goed.

  Nederland Is Zo Eer Rijkland. Een Ieder Die Niet Werk Heeft recht Op Sociale Steun Van De Overheid. Toch Stelen Die marokkanen Als Raven Niet Hoe verklaar Je dat. Maar Goed

  In Mijn Vorige Bericht gaf Ik Aan Dat Er Tussen Nu En Een Paar Dagen Voor Kerst 25 Dec Veel Van Zulke Overvallen Zullen Plaats Vinden. En De Politie Is Daarvan Ook Op De Hoogte
  Die Rovers Zijn Massaal Op De Loer. Tussen 25 dec En Oud Jaar Is Het Stilte Na De Storm. Dat Heeft De Ervaring Mij Geleerd.


  Maak melding
 6. luciën 4 november 2020 At 17:43
  …… let op je Nederlands….. .
  Jij bent van mening dat dit grammaticaal correct is? haha, snotneus ga pas iemand verbeteren als je het zelf beter kan
  Mijn advies aan jou is vlucht, vlucht en laat je hier niet meer zien wat je staat gruwelijk voor lul. Misschien kan je onderdak vinden bij de crimineel, de dief, de voorvluchtige ex-minister van Financiën, die deze ellende heeft veroorzaakt.
  Wat? Wat?
  Oh je twijfelt of ik bouterse of boefdraad bedoel


  Maak melding
 7. Als ex security man moet ik lezen dat deze arme man alleen het bedrijf moet beschermen. Geen knop om de centrale te waarschuwen dat er bandits zijn. Geen tweede man die hulp kon geven of roepen. Te duur voor zo’ n zaak.


  Maak melding
 8. ja frank zo gaat dat , die luci-en , , is gewoon een paarse rat , en dat lullutje zegt en ook in zijn eerdere reacties , , dat de paarse bouta regering en boefdraad niets verkeerd gedaan hebben , , dat we nu die ellende hebben is te danken aan 10 jaar bouta , , dus frank iedereen zal deze paarse droplul luci-en , uitschelden


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES