zondag, juni 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieGuyanese verdachte steekpartij op vissersboot aangehouden

Guyanese verdachte steekpartij op vissersboot aangehouden

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft de verdachte van een steekpartij op een vissersboot, vorige week aangehouden. Het gaat om een Guyanese visser die bekend is als ‘Boerie’. Deze man zou zondagmiddag 11 oktober een heftige ruzie hebben gekregen met een andere Guyanese visser genaamd ‘Smokey’. De verdachte zou Smokey daarbij hebben neergestoken.

De politie van Livorno kreeg op maandagmorgen 12 oktober melding dat een Guyanese visser bekend als ‘Smokey’ dood was aangetroffen in een vissersboot bij de aanmeersteiger in de Vangbalstraat. Voorts dat het ontzielde lichaam steekverwondingen vertoonde.

Uit het politie onderzoek kwam naar voren dat Boeri zondag tijdens een ruzie met Smokey een mes tevoorschijn haalde en Smokey daarmee in diens buikstreek stak. De kapitein van de vissersboot bracht het slachtoffer toen per eigen gelegenheid naar een medische instantie voor hulp. Na behandeling werd ‘Smokey’ weer gebracht op de visserboot, alwaar hij de geest gaf.

Boerie werd met succes opgespoord door de Surinaamse politie en zit nu vast.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. tijdens paars 2010 tot juli 2020 kon bijna iedereen (behalve Europeanen ) zich hier vrij bewegen en werden ook nog gesteund door bouta ( voor een stem ) en konden van alles doen en laten hier in Suriname , , een soort kromme ziel hé pony , , dus deze zielige mensen slachten elkaar af voor 1SRD of voor een visje uit een schoolvissen hé pony , , ja wij Surinamers zijn wel opgescheept met die gasten , , maar pony , en robg en robles en glenn , en theo 2020 , en jan jansen en ric, en luci-en k…. , en noem al die paarse ratten maar op , , die zitten in Nederland en hopen dat de nieuwe regering gaat vallen, , stelletjes Suriname haters , , alleen maar bouta lovers


  Maak melding
 2. Wat, je hebt 100% gelijk yere, beseft goed want je heb goede mensen en slechte mensen, en daar de wereld 90% uit slechte mensen mensen bestaat moet de overige 10 procent mee doen, slechts zit in hun genen, maar 1 pluspunt is we leven allemaal niet langer dan 100 jaar, goed ook, maak je niet druk wat, die zullen er zijn en zal altijd zo blijven, en het wordt erger, want dit is de kalyug era niks aan te doen, tang boeng?


  Maak melding
 3. Wat@@@ jij bent een VHP idioot die allerlei mensen hier beschuldig dat ze van Bouterse zijn.Nauw… straatrat..Ik ben niet voor Bouterse NDP en ook niet voor de VHP. Ik ben voor geen enkele Surinaamse politieke partij. Voor mij zijn 95% niet vertrouwen. Alleen maar zakkenvullers net als jij VHP straatrat.


  Maak melding
 4. glenn , ha ha ha jij mongool bent voor geen enkele Surinaamse politieke partij , waarom reageer jij dan telkens oelewapper , , wil je interessant overkomen of zo , , donderstraal toch op man , , we zijn geen VHPer , , misschien wel een ex ndper , , die nog een appeltje te schillen hebt met het paars gedrocht , , of misschien wel een van die kleine partijen , , dat lijkt logisch , , en we genieten al heel lang van ons pensioen en aov , na meer dan 40 jaar gewerkt te hebben , , en nu jij apengaper


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES