Twee doden bij zwaar verkeersongeval aan de Afobakaweg

11
Doden bij zware aanrijding aan de Afobakaweg

Vanmorgen vroeg heeft zich een zwaar verkeersongeval voorgedaan aan de Afobakaweg in Suriname. De redactie van Waterkant.Net verneemt dat er daarbij twee doden zijn gevallen. Het verkeersongeval zou hebben plaatsgevonden ter hoogte van Berg en Dal.

De redactie verneemt verder dat er ook drie gewonden zijn gevallen Deze zijn naar de poli van Klaaskreek gebracht voor medische behandeling. De Surinaamse politie is nu ter plekke bezig met het onderzoek.

Volgens de eerste berichten zou een voertuig van de weg zijn geraakt en in een ravijn langs de weg terecht zijn gekomen. Voorbijganger Gary Wong maakte onderstaande foto waarop dat te zien is:

Foto: Gary Wong


11 REACTIES

 1. Hoe wil men geen doden door aanrijding op die weg, zo een lange weg en zo smal.
  er is terrein zat voor het maken een vierbaansweg met een scheiding doormiddel van een berm.

  Maar nee men is zuinig voor het uitgeven van terrein voor het infrastructuur voor terrein voor hun zelf.


  Maak melding

 2. Die weg is een dodemansweg.Heb twee maal die weg moeten nemen op weg naar Atjoni om naar een resort in het binnenland te gaan.Ik zat in een busje maar ben gedurende de gehele rit in gebed geweest voor mezelf de chauffeur de medepassagiers en overige weggebruikers.Constant het bloed van Jezus aangeroepen.


  Maak melding

 3. Een paar honderd duizend inwoners, waarvan een groot gedeelte niet in de kuststrook woont. En dan zo veel ongelukken per dag, doden, in de week.
  Het lijkt Nigeria wel. Duidelijk, dat de gemiddelde Surinamer niet rijvaardig is! Geen rijdicipline 🙈🙈🙈🙈👎🏽👎🏽


  Maak melding

 4. Ik rij deze weg vanaf de jaren 80 toen de weg nog niet geasfalteerd was. Mede daardoor kon je niet met een hoge snelheid rijden dus gelukkig minder ongelukken. Ik ben nu vreselijk bang voor deze weg!!! Zoveel ruimte en toch zal er geen geld vrijkomen om er een 4 baans van te maken!! Zou zoveel doden schelen!! Deze weg heeft al vele zielen genomen!!


  Maak melding

 5. @Pa Winti: Toen de weg nog een bauxiet weg was, konden er 3 voertuigen naast elkaar rijden en op sommige plaatsen zelfs 4 voertuigen. Nadat de weg is geasfalteerd, heeft men een ‘smalle weg’ van gemaakt. Men moest gewoon de normale breedte van toen hebben gehandhaafd.


  Maak melding

 6. goed gezegd Maripa ko , maar op veel stukken op de weg bij bochten en bij heuvels is er een doorgetrokken streep in het midden van de weg , we hebben vaak meegemaakt dat ze gewoon inhalen en met hoge snelheid , , begin van het jaar was toch een ongeluk met twee bussen , ook op een stuk met doorgetrokken streep


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.