maandag, juni 24, 2024
HomeNieuws uit SurinameVIDEO: Bouwvallige houten woning van meer dan 100 jaar ingestort

VIDEO: Bouwvallige houten woning van meer dan 100 jaar ingestort

-

Does Travel - naar Suriname

Een bouwvallige houten woning aan het Molenpad tegenover de ijsfabriek, is afgelopen weekend ingestort. De woning, die al meer dan 100 jaar oud was, verkeerde de afgelopen jaren in zeer slechte staat. Er deden zich geen persoonlijke ongelukken voor.

Enkele heren, die op de locatie bezig zijn het puin te ruimen, zeggen dat de woning voorzien was van inboedel maar niemand erin woonde. De eigenaar vertoefd in het buitenland.

De woning was aangesloten op het elektriciteitsnet. Als gevolg van de instorting rukte de spanningskabel los en maakte sluiting. Technici van de N.V. Energie Bedrijven Suriname werden ingeschakeld en kwamen ter plaatse om zaken op orde te stellen.

Bekijk hieronder een filmpje van de situatie aan de buiten- als binnenkant van de woning.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

4 REACTIES
 1. je ziet de gelijkenis met de ndp direct
  Zou boefdraad, de ex minister van financien, de voortvluchtige crimineel zich daar verstopt hebben


  Maak melding
 2. Laten we wel wezen , dat ding was toch geen woning meer , maar een bouwval (ruine mag ook wel) wachtend om in te storten. Zo gezegd wan ogri tja wan boen, en de eigenaar zal nu wel van zich laten horen. Tussen al het puin zal wel wat bruikbaars liggen voor deze of gene, die t heel goed zou kunnen gebruiken. De ene z,n dood is tenslotte een ander z,n brood.


  Maak melding
 3. Helaas staan er veel van dit soort woningen in het Surinaams straatbeeld, en helaas wonen er ook nog mensen in. Deze woningen gaan van generatie op generatie over en hele families wonen erin, en niemand is ook maar in een situatie om het op te knappen of heeft er gewoon geen cent voor over. Als er maar een knappe auto en grote tv aanwezig is, vinden ze het vaak wel prima. Meestal pas als de boel instort of afbrand, gaan ze een ander onderdak zoeken.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES