Automobiliste houdt geen rekening met doorgaand verkeer en rijdt bromfietser aan

8
Automobiliste houdt geen rekening met doorgaand verkeer en rijdt bromfietser aan

Deze bromfietser is er vanmiddag redelijk van afgekomen, toen hij werd aangereden door een vrouwelijke bestuurder. Ze sloeg af zonder rekening te houden met het doorgaand verkeer. De aanrijding vond rond 12.30u plaats aan de Indira Gandhiweg in Suriname, ter hoogte van Red Apple.

De vrouw reed over de Indira Gandhiweg richting Latour en besloot een rechtse bocht te maken om naar Red Apple te gaan. Ze hield hierbij echter geen rekening met het doorgaand verkeer. De bromfietser kwam vanuit de tegenovergestelde richting en werd aangereden.

Het slachtoffer klaagde van pijn en werd per ontboden ambulance (foto) naar de Spoedeisende Hulp van het ziekenhuis gebracht. De Surinaamse politie was er snel bij en constateerde dat de bestuurster wel in het bezit van een geldig rijbewijs is.


8 REACTIES

 1. Geldig rijbewijs, maar geen verkeersinzicht ; ik moet wel erbij zeggen dat sommige brommers op de fietspaden harder rijden dan auto’s op de weg met een maximumsnelheid ; te hard rijden is meestal de oorzaak van de vele ongelukken; als je rustig rijdt kun j nog op tijd reageren op fouten van overige verkeersdeelnemers ; maar nee hoor men heeft eeuwig haast en racen is wat men doet op voorrangsweg heeft; het wordt tijd dat er veel strengere maatregelen komen in het verkeer ;


  Maak melding

 2. Rijbewijs invorderen, opnieuw examen laten doen, en schade vergoeden aan de slachtoffer,misschien leren zij om dode hoek en beter in het verkeer op te letten, die paar seconden die men nodig heeft om beter op te letten is te zwaar, maar als bij deze om het de bromfietser aan te rijden, is nog zwaarder domme vrouw??


  Maak melding

 3. Ik vraag me af WAT VOOR SOORT RIJLESSEN WORDEN GEGEVEN IN SURINAME. En , ga heel erg aan twijfelen, want duidelijk blijkt ,steeds weer, dat men weinig of geen verkeersinzicht heeft. In de bestuurdersstoel achter t stuur kruipen vereist meer dan aan t stuur rukken , van links naar rechts. Steeds weer, en weer , en weer. Bedroevend gewoon, aan t aantal slachtoffers te merken.


  Maak melding

 4. Whooow alleen in Suriname gebeuren er ongelukken maar wat wil je als je wereld vreemd bent en verder niks weet wat er in de wereld gebeurt gewoon verder kijken dan je neus lang is


  Maak melding

 5. 4 domme achterlijke zwakzinnige oplossingen die niet haalbaar zijn of nergens in de wet staat hoe achterlijk moet je dan zijn En jullie zijn verkeersdeelnemers jullie zijn zelf een gevaar in het verkeer


  Maak melding

 6. Krin taki , na krin libi@ in het buitenland gebeuren er ook ongelukken vraag jij jezelf niet af wat voor rijlessen er word gegeven of gebeuren er alleen in Suriname aanrijdingen typisch iemand die moeite heeft om logisch na te denken


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.