Auto in goot en andere tegen EBS stroompaal na aanrijding

4
Auto in goot en andere tegen paal na aanrijding

Bij een aanrijding tussen twee auto’s, zondagavond op de hoek van de Brokopondolaan en de Franchepanestraat, is één auto in de goot terecht gekomen en een andere tegen een stroompaal van de NV Energiebedrijven Suriname (EBS) geëindigd.

Het verkeersongeval vond rond 19.00u plaats toen een bestuurder die over de Franchepanestraat reed, zich haastte om de kruising over te steken en daarbij geen voorrang verleende aan het verkeer over de Brokopondolaan. De andere automobilist die over de Brokopondolaan reed, komende vanuit de Jaggernath Lachmonstraat, kon het voertuig niet meer ontwijken.

Er ontstond een flinke botsing waarbij de veroorzaker met zijn voertuig in de goot terecht kwam. Er raakte niemand gewond. De voertuigen raakten wel behoorlijk beschadigd.

De Surinaamse politie schakelde een bergingsbedrijf in die de voertuigen heeft afgevoerd.

4 REACTIES

  1. ja het is al donker , en die palen rusten , , de gehele dag in de felle zon , en vanmiddag ook nog een stortbui , zo nog eventjes rusten , , en boem een auto verstoorde de rust ,
    dit staat in een van de sprookjesboeken van robg , , die baalt van palen , , alleen als een van zijn homo maatjes langs komt , , dan rust die paal niet hoor en en en ……….


    Maak melding

  2. Dit is elke dag schering en inslag in Su. In Suriname autorijden is wild-west, iedereen denkt voorrang te hebben of neemt het, ook wanneer het niet mag. Ik pleit voor strengere straffen, als je schuldig bent, ben je een poosje je rijbewijs kwijt. Autorijden zonder rijbewijs = celstraf + boete. if oe na wang leri, dang oe moes fieri…bikasie oe ede tranga,… sowang lai soso saagsel…


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.