donderdag, mei 30, 2024
HomeOnderwerpenGezondheidAfgelopen 24 uur nieuwe coronabesmetting in Nickerie en Para

Afgelopen 24 uur nieuwe coronabesmetting in Nickerie en Para

-

Does Travel - naar Suriname

De afgelopen 24 uur zijn er 7 nieuwe coronabesmettingen genoteerd in Suriname en daartegenover zijn 6 patiënten genezen verklaard. Van de 7 positief geteste personen zijn 5 van Paramaribo, 1 van Nickerie en 1 van Para afkomstig.

Er zijn momenteel 33 actieve cases. In de ziekenhuizen worden nu 25 personen verpleegd. 3 patiënten worden verpleegd in de intensive care units.

Momenteel zijn 472 personen in quarantaine en 25 patiënten zijn in isolatie. Het virus heeft het leven gekost aan 111 personen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

5 REACTIES
 1. Graag op site vermelden de covid-19 gevallen van toeristen uit Nederland.Ik vermoed dat er nul gevallen zijn.De geld klopperij uit deze toeristen moet stoppen.


  Maak melding
 2. De SU regering heeft de hotel quarantaine (hotel logies en maaltijden en bewaking) naar de niet positieve terugkerenden de kosten toegeschoven. Het werd te duur voor de staat. De staat is aan het bezuinigen om hun salarissen, subsidies, voedsel programmas te kunnen betalen. De vraag is waar blijft de 200 miljoen srd om de burgers te helpen. Sommige hindoes overleven door massala groenten en roti te eten. De regering kan niet verwachten d at iedere burger dat moet eten.


  Maak melding
 3. @tungak. Als jullie ook groenten zouden verbouwen dan zouden jullie ook te vreten hebben. Hindoestanen hebben altijd wat te eten omdat ze hard werken en eigen groenten verbouwen. Vissen en eigen kippen houden. Zo te zien zit jij te wachten op geld van de staat. Lambal. Ga Bouta vragen om vreten.


  Maak melding
 4. Beste Zwartje, Tungak heeft het over SOMMIGE hindoes. Hij generaliseerd dus niet. Wie je met JULLIE bedoeld laat ik in het midden, maar ik ken zat javanen, creolen, indianen die zelf groenten telen en kippen hebben voor eigen consumptie. Je moet verder kijken dan je neus lang is.


  Maak melding
 5. als je een korte neus hebt kun je niet ver kijken , maar als je de mogelijk hebt om groenten en fruit kunt telen of kippen kunt houden , moet men niet aarzelen maar doen , we kunnen dat niet op ons perceel , maar in de buurt zijn mensen die wel verbouwen en kippen hebben , en als ze over hebben kunnen we dat bij hun kopen , en zo verdienen ze ook nog iets , en om nieuw zaaigoed te kopen , wel jammer voor degene die hun waar verkopen op de markt , maar wij nemen nu in de buurt


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES