woensdag, april 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePR Korps Politie Suriname krijgt nieuwe woordvoerder

PR Korps Politie Suriname krijgt nieuwe woordvoerder

-

Does Travel - naar Suriname

Het Korps Politie Suriname heeft vanaf morgen, 2 november 2020, een nieuwe woordvoerder. De hoofdinspecteur van politie Humphrey Naarden is ingaande zondag 1 november 2020 geen hoofd meer van de afdeling Public Relations van het Korps Politie Suriname (PR-KPS).

Op maandag 2 november zal hij de verantwoordelijkheid over deze afdeling overdragen aan het nieuwe hoofd de inspecteur van politie 1e klasse Rachel Deekman. Zij zal tevens de ‘politiewoordvoerder’ zijn.

Aan de mediabedrijven en journalisten wordt gevraagd hiermee rekening te houden meldt de Surinaamse politie vandaag.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

10 REACTIES
  1. eindelijk weer een paarse rat die het veld moet ruimen , , wie is de volgende.

    o ja net voor de verkiezingen werd toch een inval gedaan bij soldaat Cairo en probeerde hem te gijzelen , , er waren politie agenten er heen gestuurd en konden toch zo die mannen in zwarte pakken aanhouden , , maar wat gebeurde die paarse hoofdinspecteur Naarden floot zijn manschappen terug en die mannen in zwarte pakken konden vertrekken , , omdat die vuilak Naarden die vette varken Viera van ….. ging beschermen , , er loopt nu een onderzoek naar dat varken wat haar rol daar in was , , als zij de opdracht heeft gegeven aan de mannen in zwarte pakken dan hangt ze , , net zoals ze in verband gebracht wordt met criminelen in Nederland , , dus twwe vliegen in een klap


    Maak melding
  2. Goed zo, meer vrouwen in de leiding van ons land. In de hele wereld hebben mannen het voor het zeggen gehad en ze hebben er een bende van gemaakt. Tijd voor anderen


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES