maandag, juni 17, 2024
HomeNieuws uit SurinameLVV stelt Derryl Boetoe per direct op non-actief

LVV stelt Derryl Boetoe per direct op non-actief

-

Does Travel - naar Suriname

Derryl Boetoe, directeur van de Centrale voor Vissershaven in Suriname N.V. (CEVIHAS) is door het Surinaamse ministerie van Landbouw, Veeteelt en Visserij op non-actief gesteld. Ook is het hem verboden om de werkplek te betreden. Boetoe zou hierover een brief hebben ontvangen op 30 oktober jl.

Derryl Boetoe is een Surinaams politicus en bestuurder. Hij was van 2011 tot 2013 voorzitter van het Nationaal Jeugdparlement. Nadien werd hij lid van de NDP, waarvoor hij kandideerde tijdens de verkiezingen van 2015. Sinds 2016 is hij directeur van de CEVIHAS.

De reden voor zijn non-actiefstelling is niet duidelijk. Gesproken wordt over gewijzigde beleidsinzichten.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

17 REACTIES
 1. Dang hei mooge nie werke, ma se hadde tok geseg datie mense sauwde aan werk geset worde? Ma misgien niewe belijd insig is datie non-actief is ook werk.


  Maak melding
 2. ja deze paarse visser zou best een fraudeur kunnen zijn , en maar goed dat deze nieuwe regering begonnen is om schoonschip te maken , , en alle paarse fraudeurs komen ook aan de beurt , , dus er zullen nog velen volgen , , goed bezig regering


  Maak melding
 3. Zwakka , hij werkte wel maar fraudeerde ( heeft veel geld in zijn zakken gestopt wat ook jou geld was ) en nu staat hij op non actief, maar geen werk en ook geen loon toch


  Maak melding
 4. Ndp jaagt ze allemaal weg uit de Surinaamse politiek, ze zijn boeven fraudeurs ze hebben in hun politieke en regeren nooit iets gedaan wat men iets positief zou kunnen schrijven,is het niet de ndp dan is het de familie en vrienden,niet vergeten nooit en nogmaals nooit mag ndp van bouta en inclusief bauta aan de macht komen, alleen stelen en manipuleren, daar staat ndp voor, maar het land regeren dan is het alleen maar poppe kast, dieven ndp nooit aan de Surinaamse bevolking gedacht alleen maar familie en vrienden, koullo streek van bouta


  Maak melding
 5. Dit is niet genoeg.Langzamerhand hoor je bij bedrijven dat de boekhouding niet klopt en geen jaarveslagen zijn gemaakt.Het beste is om alle directeuren van Staatsbedrijven,die verlies lijden te vervangen. Ze hebben allemaal gestolen en hielden dubbele boekhouding .Sommigen spelen nu mooi weer en komen met “mooie ideeen”


  Maak melding
 6. Geen nood. De regering heeft al verzoeken aan USA en Nederland gedaan om hulp bij de corruptie onderzoeken.

  Iedereen die een vinger in de koekblik heeft gestoken zal in binnen- en buitenland aan de tand worden gevoeld.
  Alle partijen die hebben genoten zullen meer pampers moeten inslaan…


  Maak melding
 7. WAT 1 november 2020 At 01:22 posting bij de jaarverslag van de CBvS.
  Bigi Sma , ik denk dat rob g al in diepe slaap is

  Ben benieuwd naar het jaarverslag van LVV.
  Kijkend wat de WEST heeft gepubliceerd o.a.
  “Er is geen duidelijkheid verkregen betreffende de juistheid van een deel van de in 2015 verantwoorde personeelskosten van de Bank”, stelt de accountant. In de controleverklaring zegt de accountant, dat vijftien werknemers van de Bank sinds medio augustus 2015, geen werkzaamheden meer voor de Bank hebben verricht, maar voor het ministerie van Financiën. “Deze personen komen per 31 december 2015 nog op de salarislijst van de Bank voor. De Bank heeft in de aangegeven periode aan betrokkenen de primaire en secundaire beloning en overige personeelskosten zoals van toepassing bij de Bank, onverminderd uitbetaald en hun rechten gehandhaafd.

  Ben dus benieuwd als dit ook bij LVV heeft plaatsgevonden.

  Met zo een accountantsverklaring kom je als bedrijf heel heel moeilijk aan krediet van financieringsinstellingen.
  Dit is bar en boos en deze soort accountantsverklaring is niet iets dat gebruikelijk is.

  Maar ik denk dat 2018 en 2019 veel ergere bewoordingen zullen worden gebruikt.

  Ben benieuwd waar RobG nu echt is maar ik denk dat hij mijn veelvuldig advies niet in de wind heeft geslagen namelijk “sidong pi en no seki te deng mang en skeer yu”


  Maak melding
 8. Suriname kent 25 ministers, 50 adviseurs, 75 kapiteins, 100 granmangs, 125 district comissarissen, 175 directeuren. 175 onder directueren, 175 plaatsvervangende directeuren, 200 burgervaders en burgermoeders ………………

  We moeten hier vier loonklassen invoeren dat is de oplossing voor aldeze shit . ik roep dit al jaren

  O ja ik ben nog iets vergeten
  we hebben ook nog Eén voortvluchtige dief de ex minister van financiën, de heer Hoefdraad


  Maak melding
 9. O sortoe “gewijzigde beleidsinzichten””? Gimme wan break , jere. t Is en was geen groot licht geweest, maar een omhooggevallen nitwit. Die gepampered is en beloond geworden, om jongere paarse ratten te laten stemmen op de bende van ellende. Sodemieter op , want opgeruimd staat zo netjes, boooiiii.


  Maak melding
 10. Steenhard de waarheid,

  Geef dit door aan de morderator.

  Die kan het ip adres van de dubbelganger zien. En maatregelen nemen.
  Succes.

  Ik rust
  Djamoe


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES