maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Politie achtervolging in Paramaribo-Noord tijdens avondklok

VIDEO: Politie achtervolging in Paramaribo-Noord tijdens avondklok

-

Does Travel - naar Suriname

Een controle van de politie in Suriname is gisteravond rond 22.45u geëindigd in een wilde achtervolging te Paramaribo-Noord. De politie zag de bestuurder van een wit gelakte Hi-Lux rijden zonder verlichting en wilde deze daarop aanspreken. De automobilist weigerde echter te stoppen en reed in plaats daarvan hard weg.

De politie zette de achtervolging in waarbij de hulp van collega’s werd ingeroepen. Bijna een half uur lang waren politiemannen van Geyersvlijt, Centrum en het Regio Bijstandsteam Paramaribo de bestuurder aan het achtervolgen. De vluchtende automobilist veroorzaakte daarbij bijna een aanrijding in de omgeving van Elisabeths Hof.

Een andere persoon probeerde de achtervolging van de politie vermoedelijk met een ander voertuig te hinderen door hen te kruisen. Die bestuurder werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau.

Bij de achtervolging zouden ook waarschuwingsschoten zijn gelost. Uiteindelijk raakten de agenten de vluchtende bestuurder kwijt. Na goed speurwerk wisten de autoriteiten een adres te achterhalen waar het voertuig zou staan. De Surinaamse politie kon het terrein echter niet op, omdat de eigenaar hen de toegang weigerde.

De bestuurder van het voertuig werd aangegeven zich op het bureau aan te melden. Hij deed dat en beide personen werden na verhoor heengezonden. Van de achtervolging zijn beelden gemaakt die online zijn geplaatst en ook hieronder te zien zijn:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Zo weinig wegen en dan nog kwijtraken. De politie weet geen auto te besturen. Waar waren de motor politie? een motor heeft toch meer acceleratie om een pick up bij te benen


  Maak melding
 2. Hele vreemde actie.
  Er is sprake van een gevaarlijke achtervolging en er zijn verder geen consequenties hieraan verbonden.

  Staan deze figuren BOVEN de wet?


  Maak melding
 3. het was misschien wel een collega of een van hogere hand , net wat ieder zegt hier hangt een luchtje aan , ,en de politie moet open kaart spelen van hoe of wat , tijdens zo’n achtervolging kunnen ook onschuldige mensen slachtoffer worden van dat roekeloos rijden van die gasten ,toen bij de vorige paarse regering deed de politie helemaal niks , en nu lijkt het wel of ze nog denken dat bouta nog aan de macht is ( wie weet )


  Maak melding
 4. Vreemd dat ze zich lieten afschepen en niet gewoon het terrein opgingen en de auto controleerden. Je neemt bij dergelijk gedrag aan dat er meer te verbergen is en moet daar dan toch naar handelen!!!


  Maak melding
 5. Harde Schijf moest worden verplaatst en veilig worden bewaard

  Een voordeel is dat nu wel bekend is en gemakkelijk te achterhalen is op welke adres in Noord de schijf/hij tijdelijk is bewaard of zich verschuilt.

  Interpol zit hem op de hielen en als hij in Noord is, zal hij snel worden gevonden.

  Saddam Hoessein werd ook in een woestijngat gevonden door USA-militairen.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES