zondag, april 14, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNegende verdachte in zaak roofoverval juwelierszaak aangehouden in bonukampu

Negende verdachte in zaak roofoverval juwelierszaak aangehouden in bonukampu

-

Does Travel - naar Suriname

Manschappen van het Regio Bijstandsteam Paramaribo hebben donderdag na goed speurwerk Jerrel A. tijdens een bad in een bonukampu aangehouden. Hij wordt verdacht van betrokkenheid bij de gewapende roofoverval van 4 oktober in de juwelierszaak nabij de kruising van de Gompert- en Jamaludinstraat.

Jerrel A. is de negende verdachte die is aangehouden in deze zaak. Hij beweert onschuldig te zijn. De overige acht verdachten zijn in de periode van 12 tot en met 17 oktober aangehouden door een gemengd team van de politie in Suriname.

Bij de beroving hebben de criminelen een groot aantal gouden sieraden uit de etalagekasten weggenomen, nadat zij het glas van de kasten kapot hadden geslagen. Zij vluchtten vervolgens weg in een personenauto.

De auto is inmiddels achterhaald en in beslag genomen, alsook een deel van de gestolen sieraden. De afdeling Kapitale Delicten is belast met het onderzoek van deze zaak. Na de roofoverval plaatste de juwelierszaak extra beveiligers bij de ingang.

opening
Fernandes Express
BODO Party

11 REACTIES
 1. Ai boi jong jong boi no kang go roko, soso foefoermang, wat voor opvoeding hebben deze jongens gehad,zo te zien deugen de ouders ook niet
  Schande schande, bovendien houden zij niet van vrijheid, in ieder geval, de maatschappij is even verlos, van deze bakroes,


  Maak melding
 2. Een bad in een bonukampu denkende dat dit zal werken om niet gepakt te worden. Deden de mannen van Bravo dus ook zo een “boei” om de arm zodat zij niet geraakt konden worden door kogels.
  Ma te deng firi a blauw bontji da a lati keba dus ook zo te skowtu kong tek yu.
  Rarara welke mensen zijn dit die het doen?


  Maak melding
 3. IK BEN ER VOORSTANDER VAN OM ELKE ROVER OF DIEF OF MOORDENAAR TE BRANDMERKEN IN ZIJN GEZICHT EN TWEE HANDPALMEN MET EEN NUMMER.

  DAN KAN DE BURGER ZIEN OP INTERNET AAN DE HAND VAN HET NUMMER WAT ZO IEMAND UITGEVRETEN HEEFT.

  HET MOET NOU GEWOON EEN KEER OPHOUDEN.

  IEDERE KEER GAAN ZE DOKKEN IN HET BOS BIJ FAMILIE.


  Maak melding
 4. Hij dacht zeker met een wasie onzichtbaar te worden. Een ding is zeker, deze regering maakt korte metten met criminelen. We lezen elke dag weer dat er kort na delicten arrestaties plaatsvinden. Sheriff is back in town!


  Maak melding
 5. We hebben een kleine gemeenschap en bij de politie doen ze ook hun kulturu dingens. Zelfs in Holland werkt de politie ook soms met waarzeggers heb ik gehoord.
  Die agenten zijn niet dom.


  Maak melding
 6. Elk informatie is belangrijk voor de politie.
  Vaak ligt het niet bij de opvoeding, op weg naar werken, vinden ze een beroep, welke loont/of juist niet.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES