maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan probeert cocaïne in doppen van nagellak te smokkelen

Man probeert cocaïne in doppen van nagellak te smokkelen

-

Does Travel - naar Suriname

De politie in Suriname heeft weer iemand aangehouden, die probeerde om cocaïne naar Nederland te smokkelen in een postpakket. Het gaat dit keer om de 32-jarige postverzender Geof D., die vorige maand een postpakket ter verzending naar Nederland heeft aangeboden bij één van de postbedrijven in Paramaribo.

Tijdens controle door de douane recherche is 130 gram cocaine aangetroffen in dat postpakket. De cocaïne zat volgens de Surinaamse politie verborgen in de doppen van nagellak. Het pakket en de drugs zijn door de douane recherche in beslag genomen en vervolgens overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade.

Rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade hebben Geof D. vervolgens opgespoord en aangehouden. Hij is op zaterdag 17 oktober in de kraag gevat. De verdachte is na overleg met het Openbaar Ministerie in Suriname, in verzekering gesteld voor overtreding van de Wet Verdovende Middelen.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

3 REACTIES
  1. De criminelen zijn meerdere stappen vóór de autoriteiten.
    Men, verzin van alles om rijk te worden door te spelen met het gezondheid van anderen.
    Autoriteiten, bundel de krachten en kom minimaal één stap vóór de hebzuchtigen.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES