woensdag, mei 29, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieHoelang nog verder met gevaarlijk en asociaal rijgedrag maaltijdbezorgers?

Hoelang nog verder met gevaarlijk en asociaal rijgedrag maaltijdbezorgers?

-

Does Travel - naar Suriname

Het gevaarlijke en asociale rijgedrag van tal van maaltijdbezorgers door de straten van Suriname neemt dagelijks ergere vormen aan. In de meeste gevallen zijn het jonge bromfietsers die op zodanige wijze rijden, dat zij niet alleen hun eigen veiligheid, maar ook die van overige weggebruikers ernstig in gevaar brengen.

Zo is op bovenstaande foto, die vrijdagavond rond 20.00u aan de Kernkampweg gemaakt is, duidelijk te zien hoe drie maaltijdbezorgers van een bedrijf het afkeurenswaardige rijgedrag demonstreren. Waar zij aan de linkerzijde achter elkaar zouden moeten rijden, rijden zij vóór een auto naast elkaar. Gekker nog: de bezorgers aan de linker- en rechterzijde zetten een voet op de bromfiets van hun collega die in het midden rijdt.

Tal van burgers hebben vaker tevergeefs in de media en op social media aandacht van de autoriteiten en van de bezorgbedrijven zelf gevraagd voor deze kwestie.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

10 REACTIES
 1. Dus dat jk en hans. In nederland kunnen ze hun niet meer stoppen ! Rot jochies, meestal van marrokaanse komaf denken d a t ze God zijn op de weg. Suriname pas op en begen deze sukkels hard aan te pakken en belangrijker ,pak de bedrijven aan voor wie ze werken!!!


  Maak melding
 2. Neemt een simpel voorbeeld van de laatste persconferentie van de president de Journalisten van Suriname hebben scholing nodig. Men kent het verschil niet vragen stellen en opmerking. Men treedt in herhaling. Men maakt een verhaal eerst voordat men een vraag stelt. De hardeschijf omtrent Hoefdraad was bij radio ABC bekend gemaakt een paar dagen voor de persconferentie. men durft te beweren dat de Buitenwereld was eerst voorzien van informatie. Is onze journalisten waardig om zichzelf journalisten te noemen je hebt wel uitzondering. Men heeft scholing nodig is beneden niveau van een kind van de lagere school met vragen stellen!!!!


  Maak melding
 3. Ja, vervelend. Door de lockdown hebben steeds meer mensen het gemak van eten laten bezorgen ontdekt.

  Voordat er zoveel werd bezorgd waren er al jong en lui die allerlei krimassen en stunts uithaalden ol de brom. Dus is niet iets van pas. Is gewoon een stukje erger.
  Vooral wanneer er aanrijdingen plaatsvinden.


  Maak melding
 4. DC, luister, naar ons: mogelijkheden en ideeën zijn op een serveerblad u aangeboden.
  De bedoeling van deze regering is om voor het volk te zijn.
  Neem de serveerblad mee naar de minister en kom tot een geoorloofd opsolling. Het zal u sieren en zeker zult u het vertrouwen van mij hebben.
  B.V.D.
  Een landgenoot die voor iedereen, veiligheid wenst.


  Maak melding
 5. Het gaat niet alleen om het rijgedrag van maaltijdbezorgers, maar in mijn beleving het rijgedrag van de Surinamer. We lezen elke dag weer vreselijke berichten over verkeersongevallen die overal in het land plaatsvinden. Er zou een landelijke campagne moeten worden opgezet om Surinamers hierop te wijzen, want deng ede tranga…


  Maak melding
 6. Al meer dan 10 jaren zijn er heel wat campagnes gevoerd ism met overheid en particulieren om veiliger deel te nemen aan het verkeer. Maar is aan dovemansoren besteed…


  Maak melding
 7. Vaker meegemaakt in de keizerstraat dan waren ze met 4 . Gewoon niets te maken met automobilisten. Ik schreeuw altijd wanneer jullie dood gereden worden krijgt de automobilist altijd de schuld


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES