Brutale dief steelt auto buurtwacht die op dievenmelding afkomt

8
politie-auto-op-straat-suriname

Een heel opmerkelijke gebeurtenis dinsdag aan de Powisistraat te Paramaribo-Noord. Een dief wist bij een woninginbraak op een vrij slimme manier ervandoor te gaan met een auto van de buurtwacht, die ter plaatse kwam.

Een medewerker van de buurtwacht rukte uit naar een dievenmelding bij een woning in de straat. Bij aankomst liet hij de auto met draaiende motor voor de woning en ging het terrein op.

Terwijl de buurtwachter om het huis liep, rende de dief uit de woning naar de auto. Hij sprong erin en reed vervolgens weg in een onbekende richting.

De politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. Uit de woning zijn er sieraden en andere spullen buitgemaakt. De politie in Suriname werkt aan de opsporing en aanhouding van de verdachte.


8 REACTIES

  1. Brutaal is hij niet. De man heeft gebruik gemaakt van de hem geboden ontsnappingsmogelijkheid. Een auto met draaiende motor hier in Sme onbeheerd achterlaten is vragen om problemen.
    Volgende keer beter buurtwacht. Dit vergeet hij nooit meer.


    Maak melding

  2. Deze dief heeft de Anansi prijs voor slimheid en brutaliteit dubbel en dwars verdiend. De buurtwacht darentegen heeft de Paarse Buriki prijs voor stommiteit verdiend.


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.