zaterdag, juni 22, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie8-decemberproces verschoven vanwege afwezigheid Bouterse

8-decemberproces verschoven vanwege afwezigheid Bouterse

-

Does Travel - naar Suriname

Het 8-decemberproces in Suriname is weer verschoven en dit keer vanwege de afwezigheid van verdachte Desi Bouterse. De zaak is nu verschoven naar 30 november 2020 om 9:00u. De Krijgsraad benadrukt dat ze verwacht dat Bouterse wel aanwezig is op die zitting, meldt ABC Online zojuist.

Volgens de nieuwssite overhandigde Irvin Kanhai, de advocaat van Bouterse, een brief aan de Krijgsraad met daarin de reden voor zijn afwezigheid. Hij vroeg de brief niet openbaar te maken omdat er in het schrijven persoonlijke zaken besproken worden, schrijft Starnieuws.

Kanhai zei gisteren nog dat Bouterse niet aanwezig hoefde te zijn, maar dat verwacht de Krijgsraad dus wel.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

46 REACTIES
 1. Sammy the Queen 30 oktober 2020 At 14:10
  Lafaard is niet in persoon verschenen zaak verdaagd tot 30 november!
  VLUCHTGEVAAR!!!!!!!!!!!!!!

  Maak melding

  Sammy the Queen 30 oktober 2020 At 14:23
  Er is een Doktersattest overlegd dat de moordenaar niet in persoon op zijn verzetszaak kon verschijnen en zn advocaat vroeg om geheimhouding van het ingediende stuk waarin de reden van afwezigheid stond en de rechter kende dat toe vanwege prive omstandigheden van de veroordeelde moordenaar.
  Zijn advocaat (barbamang) gaat hem de beslissing volgende week mededelen zei hij tegen journalisten.
  Holleeder kwam in Scheveningen in het zkh voor de zekerheid ik zeg oppakken en issoleren onder strenge bewaking.


  Maak melding
 2. Hahaha
  Wat een lachertje.
  Dit was te verwachten, sterker nog Irvin Kanhai had het al aangegeven.

  Wat denkt de Krijgsraad ? Dat Bouterse 30 november wel zal opdraven ?
  Het is nu al te voorspellen dat Bouterse 30 november een andere smoes heeft. En zo wordt de Surinaamse gemeenschap al 40 jaar voor de gek gehouden.
  En weer wordt er een Borgoe party gehouden op Leonsberg.

  De krijgsraad maakt zichzelf zeer zwak, belachelijk en incompetent !
  Suriname, de Bananen Republiek, staat weer internationaal voor aap.

  Diep triest en zielig.

  Gado de wi fesiman. Krakti !


  Maak melding
 3. Het is gewoon laf en sabotage van de moordenaar, hij weest van te voren dat die niet zou komen op de zitting, want Kanhai had ook gezegd dat hij niet zou te verschenen of gaat hij binnenkort dood. Neemt al zijn zonde mee in zijn graag, Suriname wordt binnenkort voor altijd bevrijd door deze ex criminele president


  Maak melding
 4. Krijgsraad voorzie de volgende keer in een Zoom of Teams verbinding kan veroordeelde Bouterse in zijn hangmat blijven hangen.

  Kanhai is een kneus eerst beweren dat het juridisch geen probleem is voor de veroordeelde om niet te verschijnen en dan op de zitting te verschijnen met een spijbelbriefje van de veroordeelde met persoonlijke redenen.
  Heeft DDB gisteren te veel gezopen om zich moed in te drinken.
  Ik hoop dat de krijgsraad de absentie reden gaat controleren want voor een paar USD tekent elke SU arts voor een spijbelbriefje.


  Maak melding
 5. Vertraging tactiek tot kunst verheven, rechter durft geen uitspraak te doen.santokie zit met leonsberg akkoord.wat een poppen kast!als zo ver komt gaat meneer lekker met gestolen miljoenen genieten in Cuba waar alles is voor bereid.


  Maak melding
 6. Het is de nacht van 7 op 8 december 1982.
  Vredelievende landgenoten, worden gemarteld en koelbloedig vermoord. In Suriname en bij de Surinamers, overal op de wereld heeft deze gebeurtenis diepe sporen achtergelaten.

  De gebeurtenis van december 1982, ligt vers in het geheugen van nabestaanden, dierbaren, vrienden en medemenselijkheids gezinden, rouwen niet ( nog niet ), zijn in angst, zijn zoekende en wachtende op hun geliefden in de hoop dat ze wel en gezond thuis komen.

  Het is vandaag: 30 oktober 2020.
  Bouterse, kan niet kloppen op de deur van “genade”, hij heeft alle deuren persoonlijk dicht getimmerd. Zelfs onderduiken, is onmogelijk.
  In 1982, stond Suriname stil van angst. De dagen daarna, werd donker in Suriname.
  Ja zeker, terwijl hij met zijn advocaat, bezig is de hiaten in de nationale en internationale wetgeving te vinden, is het voor Bouterse onmogelijk onder te duiken voor de Amerikaanse troepen die hem heel graag willen oppakken. 
  Hij heeft het te gortig gemaakt en roekelozer met zijn duistere praktijken.

  Het is goed mogelijk dat hij de rest van zijn leven in de gevangenis zal doorbrengen!
  De sadist/sadisten, hebben heel lang genoten van het lijden van andere mensen, sadist is misschien niet een passende woord, maar het komt heel dicht in de buurt.

  Heel triest dat er nog steeds landgenoten zijn die andermans leed, verdriet en zorgen geweldig vinden!

  Normaal gesproken vormen de jeugdjaren misschien wel het mooiste deel van het leven.
  Het is voor mij behoorlijk confronterend om kinderen, overal te zien werken en veel volwassenen onvoorwaardelijk de verwoester steunen.

  Suriname, is een vreselijk mooi land met prachtige mensen, maar heeft een vreselijke regering gehad die voor veel ellende heeft gezorgd.

  Ik vraag me af, hoe zullen de laatste dagen en uren van Bouterse er écht uitzien?
  Samen met Bouterse, hebben een handje vol sadisten hun heden verprutst en is samen met Bouterse, “slaaf” van de toekomst geworden!

  Zijdelings was ik getuige van de vervolging van de decembermoordenaar(s). Ik vond en vind dat, vervolging van belang is, zodat de dader(s) moeten leven met het idee dat ze ooit in het gevangenis kunnen belanden.

  Maar in de praktijk is gebleken dat de kans op vervolging heel klein was.
  Het is mogelijk dat vandaag een
  ijzingwekkende leugen de waarheid naar boven brengt.

  HELAAS: voor de ijzingwekkende leugen moet ik noodgedwongen wachten tot 30 november.


  Maak melding
 7. Met het niet verschijnen van wanted voor de rechtbank/krijgsraad heden, 30 oktober 2020 geeft hij nogmaals aan geen enkele respect voor hen te hebben.

  De rechtbank/krijgsraad moet de datum 30 november 2020 als een ultimatum stellen en de regels zelf te bepalen en in acht te nemen. De touwtjes zijn niet in handen van wanted, maar vd rechtbank/krijgsraad en zij moeten het nu in de democratische rechtsstaat duidelijk aan wanted aangeven. Niet wanted bepaalt, maar de rechtbank/krijgsraad. Als hij ziek is, moet een onafhankelijke team/arts dat bepalen in die tussentijd kan hij in SB op een ziekenboeg blijven. SB heeft een ziekenboeg.

  Als hij op 30 november 2020 niet verschijnt moet de rechtbank/krijgsraad het vonnis uitspreken: 20 jaar gevangenisstraf en ddb behoort zich zo spoedig als kan aan te melden bij SB of de dichtstbijzijnde politiebureau van zij woonadres in Leonsberg.

  Verder dat de PG, OM en de speciale korps van de politie naar hem toestuurt om hem te arresteren. Ook het leger zal indien nodig worden ingezet en mocht het nodig zijn zal een beroep gedaan worden op de Noordzee, Frankrijk en USA.

  De rechtbank/krijgsraad moet 3 weken voor 30 november 2020 ddb/barbaman laten weten dat er na 30 december 2020 geen enkele andere datum meer voor hun mogelijk is.

  Duidelijke taal moet de rechtbank/krijgsraad spreken.

  Kort voor 8 december 1982 hadden de 15 slachtoffers gebruik maakten van hun mensenrechten om op een eerlijke en rechtvaardige manier te strijden voor een democratische rechtsstaat en op 8 december 1982 vond er een standrechtelijke executie voor een vuurpeloton vh leger plaats in Fort Zeelandia. ddb was daar aanwezig en gaf het bevel.

  De rechtbank/krijgsraad moet deze man duidelijk maken dat hij geen kaarten meer heeft om te spelen. Zijn smerige spel is afgelopen. Ook de rechtsstaat, de grondwet, internationale mensenrechten hebben zijn grenzen. Als de rechter/krijgsraad je oproept moet je er zijn om je laatste verzet te plegen. Het gaat niet om barbamannetje, maar op wanted.


  Maak melding
 8. Ook de rechtsstaat, de grondwet, internationale mensenrechten hebben grenzen. Als de rechter/krijgsraad je oproept moet je er zijn om je laatste verzet te plegen. Het gaat niet om barbamannetje, maar op wanted.

  De rechtbank/krijgsraad moet nagaan of hij niet nu in hechtenis moet worden genomen, hierdoor bepalen zij het verloop van deze zaak in een democratische rechtsstaat. Het staat onomstotelijk vast dat hij de hoofdrol speelde op 8 december 1982 in Fort Zeelandia.

  Een ieder die zich schuldig maakt aan (zware) misdaden tegen de menselijkheid en criminele daden en het bewezen is, kan al in hechtenis worden genomen. Van wanted is dit meer dan duidelijk, zelf al voor veroordeeld is. Dus kan hij nu al in hechtenis worden genomen.

  Het arrestatiebusje vd politie kan naar Patrijsstraat in Leonsberg rijden om hem op te halen en naar SB te brengen.


  Maak melding
 9. Heb DD Bouterse nog nooit kunnen betrappen op getoonde moed, durf of het verrichten van een heldendaad.

  Altijd laf, ziek, zwak of misselijk zodra hij zich ergens voor moet verantwoorden.

  Hij moet zijn aanbidders en volgelingen en mede landverraders wel heel veel hebben gegeven om zo gek met hem te zijn, maar dat zullen er wel steeds minder worden want dat gaat hij niet uit eigen middelen willen doen.

  Elk weldenkend en redelijk mens moet toch wel een afschuw hebben van zo een persoonlijkheid.


  Maak melding
 10. De krijgsraad moet nog vandaag een/meerdere arts/artsen naar het huisadres van deze lafaard sturen om de waarheid achter het attest te onderzoeken en als hij zo ziek is dat hij niet kon verschijnen op zijn eigen verzet dan hoort hij meteen gearresteerd te worden en onder strenge bewaking gehospitaliseerd te worden. Er is nl vluchtgevaar!


  Maak melding
 11. Wantd: “Wat waren de rechten vd 15 slachtoffers die streden voor een democratische rechtsstaat op 8 december 1982?”

  zie:
  Jij maakt heden ten dage gebruik van deze mogelijkheden in de rechtsstaat om je te onttrekken van je bewezen misdaden op 8 december 1982.

  De rechtbank/krijgsraad moet orde op zaken stellen en dat zij de regels bepalen waaronder het proces nu verder zal verlopen in de democratische rechtsstaat en niet wanted en barbamannetje.

  Deze regel is voor iedere burger die zich schuldig gemaakt heeft aan criminele daden in een rechtsstaat hetzelfde. Er bestaat hiervoor geen uitzonderingen.

  OM, PG stuurt u een arrestatiebusje naar Patrijsstraat in Leonsberg om wanted op te halen en naar SB te brengen en daar kan hij door artsen in het ziekenboegje van SB worden nagekeken.

  wanted mag niet de regels bepalen in een democratische rechtsstaat. De rechtsstaat Suriname heeft meer dan genoeg artsen die over zijn gezondheid kunnen bepalen. Ook de Noordzee heeft artsen die hem nader onder de loep willen nemen.


  Maak melding
 12. Ach, tje potie. Hij is zeer verdrietig. Zijn trouwe rechterhand is gisteren (plotseling ???) overleden.
  Hij moet rust hebben van de dokter om dit verlies te kunnen verwerken.
  Hij was een paar dagen geleden kern gezond toen hij de crematie van oom Sjenie Gessel bezocht.
  De nabestaanden van het proces hebben nog steeds geen rust. Dat is pas erg.
  Hij denkt dat hij god is en dus onsterfelijk. Maar Gods molen maalt langzaam.
  Time will tell. Suriname nog heel even geduld met deze duivel.
  30 november weer een ander smoes zoeken. Maar dan heeft Clairy hem “opgehaald”, omdat ze hem zo mist.


  Maak melding
 13. Zero tolerance met deze fossiele, veroordeelde massamoordenaar.

  Onmiddellijk uit zijn huis halen en overbrengen naar de bajes, waar dit bloedmonster thuis hoort.

  Straks is hij ineens op de vlucht, deze laffe incontinente bejaarde.


  Maak melding
 14. Ik denk dat de krijgsraad het vonnis zal uitspreken op dinsdag 8 december 2020 klokslag 12.00 uur en tegelijkertijd aanhouding en vastzetten zodat hij zijn hoger beroep in gevangenis moet afwachten. De voorlopige hechtenis zal wel verrekend worden met de vonnisbevestiging in hoger beroep.

  Ik denk dat DDB loesbere heeft gekregen.


  Maak melding
 15. DE VEROORDEELDE DRUGSCRIMINEEL TEVENS MOORDENAAR HAD EEN ACCEPTABEL EXCUUS WAAROM JIJ NIET KON VERSCHIJNEN IN EIGEN PERSOON VOOR DE RECHTER:

  MISSCHIEN MOEST HIJ AAN HET DIALYSEAPPARAAT!!

  AAN DE RECHTERS IS GEVRAAGD DIT EXCUUS NIET OPENBAAR TE MAKEN OMDAT HET TE MAKEN HAD MET PERSOONLIJKE OMSTANDIGHEDEN VAN DE VERDACHTE.


  Maak melding
 16. correctie
  30 december 2020 moet zijn 30 november 2020

  De rechtbank/krijgsraad moet 3 weken voor 30 november 2020 ddb/barbaman laten weten dat er na 30 november 2020 geen enkele andere datum meer voor hun mogelijk is.

  Op 30 november 2020 komt er een vonnis.


  Maak melding
 17. Wat een lafbek, te beroerd om zichzelf te verdedigen.
  Wat vind het ICJ hiervan? Welke slimme journalist durft dit te vragen.

  Vluchten is niet mogelijk, SLM staakt 😎.
  Misschien dat Abrahams hem met zijn ‘superjet’ voor controle brengt naar ergens.

  Bouta zit gevangen in eigen lichaam, hij teerde op de onterecht verkregen macht van de “slapenden”. Machteloos moet hij nu toekijken hoe zijn fragiel leven als een kaartenhuis is ingestort. Wie deze zombie blijft adoreren, spoort niet.

  Zijn legacy is 40 jr dood en verderf, het is tijd voor healing van Suriname.


  Maak melding
 18. Klacht ve lezer;
  Eindelijk een stevig en goed stuk mbt de suri media v Jessurun.

  Het doelloos gedoe v die 2 revokranten loopt de spuigaten uit. Ontiegelijk grote fout opa half-hide om die Snijders in dienst te nemen. Waarom zijn die ingezonden stukken niet ondertekend, och ja, die krant bestaat uit een reeks v aan elkaar geregen ingezonden domme stukjes.
  We want Iwan B.

  Een lezer


  Maak melding
 19. Gewoon op 30 nov dagvaarden en onder dwang naar de rechtbank brengen. Dan mag hij zich persoonlijk in zijn eigen woorden zelf verdedigen en als dat verweer niet volstaat direct door naar BOMA.


  Maak melding
 20. Het ergste is wel voor zijn sekteleden. Ze keken zo op tegen hem en nu blijkt hij een ordinaire lafaard te zijn. Gisteren schreef ik al dat hij zich zou afmelden wegens een positieve besmetting. Kanhai vroeg of het niet voor kon worden gelezen omdat deze schijthond, had geschreven dat hij niet kon komen wegens bemesting. Hij schaamde zich voor zo;n fout. kleine tollie jonge, die je bent
  Ik geniet er wel van hoor dat hij thuis blijft; hij is zo bang geworden, zo bang als een klein muisje.
  boefie boefie, yummie yumnmie yummie, mijn kleine boef


  Maak melding
 21. De lafaard is vandaag weer niet verschenen en geef drogredenen om niet te verschijnen. De mensen die gekozen hebben voor hem komen er nog steeds op voor hem. Hij heeft verdriet omdat zijn vriendin en ondervoorzitter gisteren hem heeft verlaten. Jij volgd zo meteen.


  Maak melding
 22. De reden van zijn afwezigheid zal ongetwijfeld het dialyse behandeling zijn van de door Abrahams gedoneerde nier aan hem. Daarom kan hij nooit tegen Abrahams zeggen, want die zal het hem altijd inwrijven, dat dankzij de geschoinken nier hij, Bouterse, nog in leven is. Dus dat hij, Bouterse, er dankbaar moet zijn en zijn bek houden. Daarom ook het grote stilzwijgen om de verdwenen USD 200.000.000. Abrahams heeft D>B in een houtgreep. Zie dus wie de werkelijke macht heeft al die tijd. God’s molen maalt LANGZAAM, maar ZEKER.
  AL IS DE LEIUGEN NOG ZO SNEL, DE WAARHEID ACHTERHAALT HAAR WEL……


  Maak melding
 23. De reden van afwezigheid is valide, de voorraad Norit in huize poepejantje is op. Het zou anders live op tv waarneembaar zijn dat het dun uit de broek van loopt.


  Maak melding
 24. Waarom krijgt deze burger zo’n speciale behandeling in Suriname? Elke andere Surinamer, die van zo,’n ernstig misdrijf werd verdacht en bovendien al tot twintig jaar gevangenisstraf was veroordeeld, hadden ze al lang de mars van gebroken, als hij constant met dit soort apekuren op de proppen kwam.


  Maak melding
 25. Hij was zo hard bezig met Ingrid dat hij niet los kon komen. Immers zijn paaltje staat slechts eens in de maand recht. Hopelijk heeft de rechtbank er begrip voor dat paaltje in puntje stoppen een goddelijke daad is.


  Maak melding
 26. Poppenkast
  Helemaal mee eens, dit had ik afgelopen januari 2020 gepost dat deze poppenkast pas zal ophouden als er sprake is van 6 planken. De NDP zal dan een cheque aan Toonder in zijn borstzak meegeven. De cheque kan hij innen bij de SPSB en de cheque mag zeker niet gestreept worden.


  Maak melding
 27. Waarschijnlijk is hij het geld nog aan het tellen samen met Boefie die ze gestolen hebben van het volk en van de CBvS.
  Vandaar dat zijn lafaard advocaat heeft gevraagd de afwezigheid niet openbaar te maken.


  Maak melding
 28. Dat hij kinderen zonder hun vaders hebben laten opgroeien kan hem en zijn volgers niet schelen.
  Dat hij vrouwen van hun patners, moeders en vaders van hun kinderen, zusters en broers van hun broeders , hebben beroofd , kan hem ook niet schelen.
  Dit is een schande voor Suriname.
  Suriname is nog bezig de nabestaanden te pijnigen.
  Er rust bloedschuld op ons land.
  Suriname moet de nabestaanden Justice geven en ze ook om vergiffenis vragen.
  Er rust een vloek op deze man en de vruchten hiervan plukken we vandaag de dag.
  Daarom zal het me ook niet verbazen, als bepaalde van de nabestaanden die in Nederland wonen, niks willen horen van Suriname.
  Ik schaam me verschrikkelijk voor de Surinamers die nog steeds achter hem staat.
  Het lijkt net als of deze moordenaar op planeet jupiter woont.
  Het is al zoveel jaren en hij wordt niet opgepakt.
  Wat voor gekheid is dat.


  Maak melding
 29. Andere criminelen / verdachten krijgen voorarrest en moet hun zaak vanuit arrest aanvechten.

  Waarom Desi de duivel Bouterse niet ?

  Het volk wordt aan het lijntje en voor de gek gehouden.

  Suriname is geen rechtsstaat meer, er wordt onderscheid gemaakt !

  Justitia Pietas Fides.

  Wij willen gerechtigheid. Krakti !


  Maak melding
 30. Mangggg , die klojo rob g is net zo bang als zijn baasje bouta , nu al 42 reacties en robje g zal wel uitkijken om iets te plaatsen , en robles en rbrown en theo 2020 en pony en schipper en glenn en ricje en alle bouta lovers worden bang , maar wie weet Mangggg , als ze nog reageren , of deze klootzakken zitten in Nederland en zitten al te maffen


  Maak melding
 31. Beste forumleden. Lees hieronder een “advies” die ene R Pinas zou willen geven aan wie?

  GFC Nieuws, vrijdag 30 oktober 2020.

  Desi Bouterse met rust laten en rechtszaak afblazen om samenlevingsonrust te voorkomen

  INGEZONDEN- Voormalig president Desi Bouterse moet met rust gelaten worden en de lopende rechtszaak kan worden geseponeerd.

  Het is een heilloze en kostbare weg om alles in het werk te stellen, Bouterse in de gevangenis te krijgen. Een ieder met gezond verstand weet dat het nooit zal lukken om hem daadwerkelijk achter de tralies te krijgen en houden, in het geval hij weer schuldig wordt bevonden door de rechters.

  De consequenties die het opsluiten met zich zouden kunnen meebrengen voor de Surinaamse samenleving moeten beslist niet gebagatelliseerd worden. Ik ben bovendien erg benieuwd wie in Suriname het lef zal hebben om hem op te halen.

  Het is die bijzondere reden geweest waarom president Ronald Venetiaan er steeds voor gekozen heeft om de gang naar de rechtszaal doelbewust te traineren.
  Als pragmaticus wist hij als geen ander dat er grote sociale onrust of erger in Suriname zou ontstaan wanneer Bouterse officieel schuldig zou worden bevonden en achter slot en grendel geplaatst. Venetiaan koos voor rust en stabiliteit en niet voor een volksopstand.

  Desi Bouterse kan nog steeds rekenen op een enorme aanhang. Hij is voorzitter van de op een na grootste politieke partij met 16 zetels. Een deel van de zogeheten “Boutisten” is zelfs bereid hun leven voor hem te geven en schuwen daarbij geen geweld om hem te verdedigen, dat verklaren ze openlijk op sociale media.

  Het lijkt mij daarom erg verstandig om dezelfde route van rust te bewandelen, het Venetiaan tracé, om zo mogelijke samenlevingsonrust of erger te voorkomen.
  R. Pinas

  Het is volkomen “kwats” wat deze meneer schijnt te beweren. Moet een heel land, inclusief de rechtbank, politie, defensie, regering soms bang zijn om één crimineel de vrijheid te gunnen, omdat mogelijk rellen en/of ongeregeldheden zouden kunnen uitbreken? Wie of wat is deze meneer ONS te komen vertellen wat wij wel of niet moeten doen. Is Bouterse soms een godheid? Voor hem, hr. R Pinas misschien wel, maar niet voor de totale Surinaamse bevolking, Laat deze meneer zijn wijsheid voor zichzelf houden en niet op één of andere medium komen ventileren.
  Denk er GOED over na wat deze meneer eigenlijk wil. De hersenspinsels die deze man wil doordrukken houdt dus in, dat voor de lieve vrede wij, de bevolking, rechtstaat, politie, de Grondwet en regering, moeten buigen voor één man die tiranie en mislijkmakende handelingen en strafbare feiten heeft gepleegt, alles oogluikend zouden moeten toestaan. Het zijn gewoonweg walchelijke insinuaties die meneer R Pinas door probeert te geven. Het is duidelijk dat deze meneer erg bang is voor meneer Bouterse en probeert medestanders te vinden om hem, meneer R.Pinas, te ondersteunen in zijn beweringen.


  Maak melding
 32. Kunnen er aub andere rechters komen want ze zijn te zwak dit is langa béré al 38 jaar. Volgend maand komt hij weer met een andere smoes en zo gaat het door tot hij in zijn graf ligt. Of hebben die rechters ook een tjoekoe gegad uit die gestolen $200 miljoen om de zaak zolang mogelijk te rekken. Dit is SU alles is mogelijk onder de tafel.


  Maak melding
 33. @percival 30 oktober 2020 At 18:13
  Zou hij zich voor 30 november suïcideren?

  Beste percival, denk je echt dat hij daartoe de moed heeft, neen zelfs daartoe is hij een grote lafaard, zoals toen op Paranam en niet tegen zijn verlies kon bij een eenvoudig knikkerspel. Toen had hij zijn stiefvader, die politiecommandant terplekke was, nodig om zijn eerlijk verloren knikkers op te eisen. Ja, je leest het goed, vanaf toen was het duidelijk dat deze Desi een lafbek was. Dus zal hij te laf blijken te zijn om zelfmoord te plegen. De schrik zit hem in het feit om tralies te moeten zien


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES