Man breekt in bij seniore burger en steelt z’n eten

5
Man breekt in bij seniore burger en steelt z'n eten
Foto ter illustratie

De politie van het bureau Henar heeft op dinsdag 20 oktober de drugsverslaafde verdachte Mangar in verzekering gesteld na overleg met het Openbaar Ministerie. De man die een zwerversbestaan leidt, wordt verdacht van gekwalificeerde diefstal meldt het Korps Politie Suriname vandaag.

In de nacht van maandag 19 oktober heeft hij uit de woning van een alleenstaande senioren burger een mobiele telefoon, twee pakken sigaretten en een staaflantaarn gestolen. Mangar heeft ook een deel van de benadeelde zijn eten opgegeten.

De benadeelde heeft Mangar zijn woning binnen zien komen via de voordeur. De deur was niet afgesloten. De benadeelde deed alsof hij sliep omdat hij bang was. Mangar is een drugsverslaafde die leidt. Hij ontkent dat hij de diefstal gepleegd heeft.

Manger is vaak met de politie en met de justitie in aanraking gekomen voor gepleegde diefstallen.


5 REACTIES

 1. Mooi mang. Je zit nu op de juiste plek en heb vele medewerkers die voor je gaan zorgen voor :
  Op tijd wakker worden om brood met pindakaas te eten.
  Bami , nasie ,bruine bonen eten op vaste tijden in de middag.
  Kleren worden gewassen.
  Gewapende persoonsbeveiliging.
  Ja mang! Voorlopig geen honger en slapeloze nachten meer.


  Maak melding

 2. een paarse strontzak , , omdat hij geen pakketten meer krijgt van de paarse ratten kolonie , en in die 10 jaar bouta niets geleerd en ook nooit gewerkt en dan het eten stelen bij een oude man , foei hoe laag kun je zijn


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.