maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan biedt 14-jarig buurmeisje lift aan en probeert haar te verkrachten

Man biedt 14-jarig buurmeisje lift aan en probeert haar te verkrachten

-

Does Travel - naar Suriname

Een man heeft dinsdagmiddag in Wanica geprobeerd zijn 14-jarige buurmeisje te verkrachten toen hij haar een lift gaf van school naar huis.

De 14-jarige verklaarde tegenover de politie dat de buurman haar een lift gaf naar school en haar na school weer afhaalde. De man bracht zijn buurmeisje echter niet naar haar huis, maar reed naar een woning aan de Arzadweg.

Bij de woning betastte de buurman de tiener op intieme plaatsen en probeerde seks met haar te hebben. Het meisje stribbelde tegen en de man zag af van zijn daad. Hij zette haar toen thuis af.

De politie werd ingeschakeld en ging ter plaatse voor onderzoek. Afdeling Jeugdzaken in Suriname is belast met het verdere onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

18 REACTIES
 1. Met Covid en /of de economische crises kunnen die LOSERS niet naar de dames van lichte zeden of massagesalons dus kiezen ze de makkelijke weg. Dit valt onder pedofilie. Keihard aanpakken. Je blijft met je klauwen af van kinderen. Misselijkmakend vent.


  Maak melding
 2. @ Ivanof Limburg…..ga werk zoeken of iets zinnigs doen. Achterlij gezwel. Een cursus rijdvulling volgen of zoiets. Ze zijn meestal in het nederlands


  Maak melding
 3. Ben benieuwd wat ze nu met hem gaan doen .want Suriname kennende gaan ze niks doen .
  En over een tijdje ga je horen dat deze zelfde man meerdere meisjes verkracht heeft .


  Maak melding
 4. Beste famiri, hier zie je een staaltje achterlijke reactie van obama care. Kerel het meisje is minderjarig!!!!!!! En dat is een feit en dat de buurman maar zijn tiki in een was was godo moet steken. If a tori fa a sma troe!

  Gado de wi fesi mang.


  Maak melding
 5. Waarom komt het omgekeerde zelden voor, dat minderjarige meisjes mannen gaan betasten.
  Vrouwen moeten eens actie voeren. Ze moeten alle mannen in een willekeurige straat massaal gaan betasten. Dat zal die hitsige mannen eens leren!
  Maar om gestand te doen aan de principe van gelijkheid, moeten vrouwen ook toelaten dat mannen alle vrouwen in een willekeurige straat mogen betasten. Gewoon een wedstrijdje wie het beste kan betasten: mannen of vrouwen.


  Maak melding
 6. Die man wilde op vers en fris groen gras bal spelen. Hij was die oude uitgebruikte droge grasmatten al zat…

  In een aantal landen is seks met minderjarigen niet strafbaar o.a. Brazilië (14jr), Filipijnen (12 jr), Japan (13jr), China (14jr).
  In Suriname wel, dus buurman is bij deze FOUT.
  Niet om pedofilie te promoten, maar misschien moet ie maar overwegen om te verhuizen naar de landen waar het wel is toegestaan om te krabben aan de jonge blaadjes en bloemetjes…


  Maak melding
 7. In de meeste landen, waaronder Suriname, heb je ontelbare mannelijke familieleden, geestelijken, leraren enz. die maar al te graag meisjes van 14 jaar zouden willen verkrachten, als ze daartoe de kans kregen. Ik kan het daarom niet begrijpen dat de ouders van dit meisje het risico genomen hebben hun dochter alleen met een buurman in zijn auto mee te sturen en te vertrouwen.


  Maak melding
 8. Stoute buurman heeft dit natuurlijk al veel langer in zijn hoofd gehad. Gelukkig voor het meisje is hij niet overgegaan tot verkrachting.


  Maak melding
 9. Gelukkig is ze niet verkracht.
  Het is raadzaam om onze tieners te leren, dat ze extra waakzaam moeten zijn.
  De realiteit wijst uit dat we veel gevallen hebben gehad , waarbij minderjarige meisjes en jongens door pedofielen als ze de kans daar toe krijgen zijn verkracht.
  Mischien is het grof gezegd, maar bij staat het, dat het geslachtdeel van een groot aantal mannen geen grenzen kent.
  Die van deze buurman is een bewijs hiervan.


  Maak melding
 10. Per direct de pedofiel executeren door middel in de vuur gooien.
  Ik maakt zorgen waarom er laaste tijd zoveel kindermisbruik voorkom in Suriname. Blijkbaar zijn de pedofielen zo ziek in de hoofd dat ze nooit genezen kunnen worden.
  Ik zeg per direct de doodstraf invoeren.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES