zaterdag, juni 15, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politie13-jarige bromfietser veroorzaker dodelijke aanrijding in Nickerie

13-jarige bromfietser veroorzaker dodelijke aanrijding in Nickerie

-

Does Travel - naar Suriname

De aanrijding gisteravond in Nickerie, waarbij de 46-jarige bromfietser N. Biharie ter plekke om het leven kwam, is veroorzaakt door de 13-jarige jongen S. R. die eveneens op een bromfiets zat.

Uit onderzoek van de politie is naar voren gekomen dat de jongen (foto) in tegenovergestelde richting reed en zijn rijhelft zou hebben verlaten. Hierdoor klapte hij frontaal tegen het slachtoffer.

Het Korps politie Suriname kreeg de melding om 20.45u en trof op de plek van het verkeersongeval aan de Haryanaweg, het slachtoffer levenloos op het wegdek aan (foto onder). Hij zou ter plekke zijn overleden.

De veroorzaker liep diverse verwondingen op en was niet aanspreekbaar. Hij is per ambulance naar het Mungra Medisch Centrum gebracht.

De 13-jarige ligt nu nog in het ziekenhuis maar zal na zijn ontslag voorgeleid worden. Hij mag op deze leeftijd namelijk geen bromfiets besturen.

Bronnen in Nickerie melden aan onze site dat de jongen al eerder een aanrijding met een fietser heeft veroorzaakt en vaker door de politie is aangesproken op zijn gedrag.

Het lichaam van het slachtoffer is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in beslag genomen voor obductie.

Dode bij aanrijding tussen twee bromfietsers in Nickerie

opening
Fernandes Express
Passion in concert

8 REACTIES
 1. Surinamers zonder benodigde papieren achter het stuur. Zelfs met een rijbewijs zijn het brokkepiloten. Een gebed zonder eind. Begint steeds meer op Afrika te lijken. In Acra rijd meerendeel zonder rijbewijs. Levensgevaarlijk.


  Maak melding
 2. Het is erg. Wat komt er can z,n stuk ongeluk terecht. 13 jaar en door jouw handelen, i Eemland het leven ontnemen.
  Ik wens de nabestaanden veel sterkte toe.
  Komt tijd, komt raad.


  Maak melding
 3. OK, dus de politie hield het al die tijd bij waarschuwingen. Vraag me af of ze de ouders ook aangesproken hebben?Sterkte aan de nabestaanden.
  Als deze jongen zijn fout inziet ,is dat al een hele zware straf om dit op je geweten te hebben.


  Maak melding
 4. Koos, Afrika is een enorm groot continent, met landen die hemelsbreed van elkaar verschillen. Net zoals je Nederlandse, Poolse en Rroemeense toestanden niet op één grote Europese hoop kan gooien, kan je dat ook niet doen met Afrikaanse landen. Rwanda als Afrikaanse land is b.v. georganiseerder dan de meeste Eurpese landen, inclusief Nederland.


  Maak melding
 5. In alle landen komt wel eens voor dat kinderen sleutel van voertuigen, zonder te vragen gaan rijden
  Het loop altijd slecht af, maar denken de kinderen niet aan de gevaar, dat kan veroorzaak door hun zelf, koos komt overal voor óók in Nederland?
  Bovendien het is een kind, die koppig is, de familie zit nu in de problemen als ook van deslachtoffer ,
  Sari tori


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES