dinsdag, mei 28, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieNeergeschoten inbreker Red Apple heeft meerdere keren gestolen op locatie

Neergeschoten inbreker Red Apple heeft meerdere keren gestolen op locatie

-

Does Travel - naar Suriname

De eigenaar van de bekende winkel Red Apple aan de Indira Gandhiweg in Suriname, heeft maandagavond rond 22.20u de verdachte Kevin R. neergeschoten op het terrein. Dit nadat hij poogde om een doos met zonnepaneel weg te nemen.

Volgens de politie heeft de verdachte het erf betreden door over het hekwerk te springen. De eigenaar betrapte Kevin op heterdaad en de dief rende toen weg. Na twee waarschuwingsschoten schoot de eigenaar gericht op de verdachte en raakte hem ter hoogte van zijn linkerbovenbeen.

De verdachte is meerdere keren naar de locatie geweest om te stelen. De diefstallen zijn vastgelegd middels camerabeelden.

De Surinaamse politie kreeg de melding van het voorval en ging ter plaatse voor onderzoek. Een ambulance werd ingeschakeld om de verdachte af te voeren voor medische behandeling. Hij is onder politiebewaking opgenomen in het ziekenhuis.

De eigenaar schoot met een vuistvuurwapen dat gedekt is middels een machtiging. Het wapen dat in het belang van het onderzoek in beslag was genomen, is inmiddels afgestaan aan de benadeelde.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

11 REACTIES
 1. Dan mag de eigenaar van geluk spreken dat de inbreker nog leeft. De machtiging dekt alleen het gebruik van het wapen voor bescherming. Schieten op een wegrennende inbreker blijft strafbaar. Ook met een machtiging.


  Maak melding
 2. @robles, dus neerschieten op de vlucht is strafbaar? Dang opa D ka about 8 december . 20 jaar ini eng baki .
  Back to the topic: de politie zal zeggen: u had zijn mars kapot moeten schieten en ons werk besparen.


  Maak melding
 3. “Schieten op een wegrennende inbreker blijft strafbaar. Ook met een machtiging.”

  Zelfmoord is ook strafbaar. Hoeveel mislukte pogingen van zelfmoord worden bestraft?


  Maak melding
 4. “Schieten op een wegrennende inbreker blijft strafbaar. Ook met een machtiging”

  Aldus Robles
  @Robles,
  Dus, dan zou de rol volgens jouw omgedraaid moeten worden, dat een inbreker met een machtiging zou moeten stelen toch???
  Dan is hij pas strafbaar of niet soms????

  Wie gaat die machtiging verlenen?
  Jij soms????


  Maak melding
 5. Het was dus letterlijk en figuurlijk een gevalletje ” op de vlucht geschoten”, alleen niet met dodelijke afloop. Het had zomaar anders kunnen aflopen voor Kevin.


  Maak melding
 6. ha ha die robles , , dat jij een vreemde bent zal zeker zo blijven , , en JK heeft je weer op je nummertje gezet hé , , eens een kleuter altijd een kleuter dit geldt voor jou robje-les
  robles heb je wel goed gelezen wat Latour Posse heeft geschreven , , maar je kunt het niet plaatsen jochie want jij was nog niet eens geboren , , dus houdt je mond lulletje


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES