dinsdag, april 23, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieMan dood na slag op hoofd bij burenruzie

Man dood na slag op hoofd bij burenruzie

-

Does Travel - naar Suriname

De 34-jarige Giovanni Anipa is maandagavond 26 oktober in het Academisch Ziekenhuis te Paramaribo overleden. Dit nadat hij bij een burenruzie op zijn hoofd was geslagen door een 24-jarige buurman meldt het Korps Politie Suriname zojuist.

Uit het voorlopige politie onderzoek is naar voren gekomen, dat de levenspartner van Giovanni ruzie kreeg met hun 24-jarige buurman Sandrino B. op zondagmorgen 25 oktober. Giovanni ging zich met de ruzie bemoeien waarbij een vechtpartij ontstond tussen hem en Sandrino.

Sandrino bewapende zichzelf op een gegeven moment met een eind hout en sloeg Giovanni daarmee op diens hoofd. Door die slag raakte Giovanni zwaar gewond. Hij werd per eigen gelegenheid naar het ziekenhuis gebracht alwaar hij daags daarna dood ging.

Sandrino B. heeft zich op dinsdag 27 oktober aangemeld bij de politie van het bureau Geyersvlijt en is na afstemming met het Surinaamse Openbaar Ministerie in verzekering gesteld voor onder andere doodslag en zware mishandeling de dood ten gevolge hebbende.

Het ontzielde lichaam van Giovanni Anipa is ter obductie in beslag genomen. Dit strafrechtelijk onderzoek is intussen overgedragen aan de afdeling Kapitale Delicten meldt de politie.

opening
Fernandes Express
Caribbean Night

8 REACTIES
 1. Het stomste wat een man kan doen is bemoeien in een ruzie waarvan je vrouw zeer waarschijnlijk de aanstichter is. Straks lig jij onder de grond en vrouwtje lief kan lekker verder genieten met de buurman waarmee ze een woordenwisseling had. Heel jammer dit. Neem geen vechtlustige vrouw die van een mug een olifant maakt……so so lasting.


  Maak melding
 2. franko je kunt deze informatie door spelen naar de politie , , hebben hun minder onderzoek te doen , , franko jij moet rechercheur worden , , wie weet is dit wat voor jou


  Maak melding
 3. NEE HET IS EEN FEIT DAT AMBULANCES ALSOOK ZIEKENHUIZEN IN SURINAME NIET IN STAAT ZIJN MENSEN TE REDDEN.
  MEN WEET GEEN MENSENLEVENS TE REDDEN.

  ALS JE NIET UIT JEZELF KAN ADEMEN DE MEK JE DEDE VLAK DAAR. EN DRINKEN SOFT EN ETEN BROOD BOVEN JE HOOFD.

  A LA MENTALITEIT SURINAAMSE VERPLEEGSTERS EN PERSONEEL.

  DAG EN NACHT VECHTEN VOOR MEER GELD.

  ROEPING ZOEK. KENNIS ZOEK.


  Maak melding
 4. MOTIVATIE EN ROEPING IS 1000% ZOEK BIJ MEDISCH PERSONEEL.

  DIE RAMADHIN MOET MEDISCH PERSONEEL 1 OP 1 SCREENEN. DOOR TESTEN EN OEFENINGEN

  WIE ER NIKS VOOR VOELT EN KENNIS MIST GEWOON OPDONDEREN.


  Maak melding
 5. Ohw nee hè, niet in brand steken!
  Het is mogelijk om het op een acceptabele manier op te lossen.
  Het hoofd koel houden, laten bezinken en proberen in dialoog te gaan en de problemen in kaart brengen, welke de knelpunten zijn.
  En afspraken maken, waar beide partijen verder in vrede kunnen leven.
  Het kan allemaal, wees verstandig, het is een kwestie van: geven en nemen.


  Maak melding
 6. Burenruzies komen heel vaak voor. Het is soms moeilijk het hoofd koel te houden, omdat alle opgekropte woede van een lange periode ineens naar boven komt. En toch. Probeer altijd juist beheerst te praten als je het e.e.a. aankaart bij je buurman, want als hij een redelijk mens was, dan had hij je geen ergernis veroorzaakt.


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES