dinsdag, juni 18, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politiePolitieagent aangehouden voor afpersing tijdens verkeerscontrole

Politieagent aangehouden voor afpersing tijdens verkeerscontrole

-

Does Travel - naar Suriname

Een politieagent die ingedeeld is bij de Algemene Surveillance Dienst (ASD) is in het weekend aangehouden en in verzekering gesteld. Dit nadat hij geld eiste van een overtreder tijdens een verkeerscontrole in Paramaribo.

De wetsdienaar is na afstemming met het Openbaar Ministerie hangende het onderzoek in verzekering gesteld. De afdeling Onderzoek Personeelszaken in Suriname heeft de zaak in onderzoek.

opening
Fernandes Express
Passion in concert

15 REACTIES
 1. Djamoe 26 oktober 2020 At 17:36
  Hij dacht: toen de ndp aan de macht was werd ik niet terug gefloten.
  ==============

  Er zijn de afgelopen 10 jaar zat politieagenten voor allerlei delicten aangehouden. U verspreid nepnieuws.


  Maak melding
 2. Worden de Politie agenten ondergewaardeerd, waardoor zij moeten gaan bedelen. Dit is erg en tevens gevaarlijk, want men kan ook gaan roven met hun dienstwapen.
  Betaal de mensen beter en voorkom dit.


  Maak melding
 3. NOOIT Meer NDP

  Mensen En Mensen Kinderen

  Wat De Agent Geflikt Heeft Keur Ik Absoluut Af, Maar Aan De Ander Kant Moet Men Op Onderzoek Uitgaan Wat De Reden Is Waarom De Agent Zo Een Daad Heeft Gepleegd.

  Vindt Ik Heel Belangrijk


  Maak melding
 4. Alles is duurder. Maar de burger uitplukken, is strafbaar. Er is geen geld in de staatskas. De staat kan niet eens 26 miljoen rente betalen. De economie draait op lage toeren. Iedereen wordt geraakt. Ook de politie.


  Maak melding
 5. De puinhopen Van 40 Jaar Revolutie.

  Mensen En Mensen Kinderen.

  Dankzijn BOUTERSE Is Suriname Gezakt Van Een Deerde Wereld Land Naar Een 5de Wereld Land. Is Zo Erg Dat Zelf Agenten Moeten Gaan Bij Klussen. Deze Agent Heeft Gekozen Voor De Weg Van De Minste Weerstand. Afpersen.

  Noot Breekt Wet


  Maak melding
 6. kijk weer een paarse agent , , en er zijn nog vele paarse agenten in het korps , , deze gasten hebben geleerd van bouta en die zegt , als je een boete uitschrijft , het bedrag van de boete steek je in eigen zak , en daarom moet het korps op de schop en al die paarse gasten opstaande voet ontslaan , en zo raak je die rotte appels kwijt


  Maak melding
 7. rob g zal wel zeggen goed zo agent pak wat je pakken kan , , maar nu is die agent gepakt , , dan zal rob g wel zeggen inpakken en weg wezen , , en dan zegt robje g einde voorstelling , , hé robgrimm


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES