maandag, juni 17, 2024
HomeOnderwerpenJustitie en politieVIDEO: Schoten in de lucht gelost bij uitvaart

VIDEO: Schoten in de lucht gelost bij uitvaart

-

Does Travel - naar Suriname

Opmerkelijk tafereel gisteren bij een uitvaart in Paramaribo. Op twee plekken in de hoofdstad is door aanwezigen diverse keren in de lucht geschoten. Dat blijkt uit twee filmpjes die vanmorgen werden gedeeld op de Facebookpagina ‘Crime News Suriname’.

Op de beelden, die ook hieronder te zien zijn, is te zien dat enkele mannen met vermoedelijk vuistvuurwapens meer dan 20 keer in de lucht schieten bij een crematorium. Wie die mannen zijn is niet bekend.

Het schieten in de lucht kan gevaarlijk zijn. Een kogel die de lucht in vliegt kan in een boog terugvallen naar de grond en is gevaarlijk. Er zijn gevallen bekend van mensen die werden verwond of gedood door een kogel die uit de lucht kwam vallen.

Hieronder de beelden:

opening
Fernandes Express
Passion in concert

25 REACTIES
 1. wat lullen jullie bij de marrons in het binnenland is dat normaal
  vorig jaar was de politie er bij toen er tijdens een begrafenis werd geschoten\
  weten jullie het nog vraag aan iemand uit het binnenland als het waar is suc6 met informeren in nederland gebeurt het ook ze noemen het salut schoten


  gemodereerd
 2. Als het goed is is er bij elke crematie een politie agent aanwezig om toe te zien dat de juiste persoon wordt gecremeerd. Deze Leba’s met hun asociaal gedrag zouden dus ontmaskerd kunnen worden en achter slot en grendel worden geplaatst. Voor het zelfde geld was een kogel in het hoofd van een van de aanwezigen terecht gekomen. Gewoon oppakken en insluiten. Het is strafbaar.


  Maak melding
 3. De voortrekkers van het racistisch geluid staan weer paraat met hun ongenuanceerde commentaren over Afrikaanse toestanden. De schoten in de lucht zijn rituelen die deze personen hebben overgenomen van militaire begrafenissen en ter aarde bestellingen van overleden personen in Pakistan, Afghanistan, Dagestan, sommige landen in het Midden Oosten en sommige delen van India.


  Maak melding
 4. Waarom tot naar Afrika gaan om dit soort taferelen aan de kaak te stellen? De Maffia in Italie of de verschillende bendes in Zuid Amerika weten er ook wat van. Maar racisten hebben vaak oogkleppen op.


  Maak melding
 5. ha ha ha , die rob g , deze gekken die schieten zijn paarse gekken en jij weet dat , , en dan moet je niet met een verhaal komen wat er in andere landen gebeurd , , jij bent toch van Afrikaanse afkomst hé , , maar rituelen , , in de lucht schieten met een vuistvuurwapen , , jij geilt je op dat je dit ziet op Facebook , vieze paarse homo


  Maak melding
 6. MI is het in bepaalde culturen gewoonte dat er geknald wordt om de geest/ de ziel te laten gaan/het leven los te laten.
  Ik moet denken aan de rituelen rond en op de jaarwisseling of bij sommige huwelijken/huwelijksvoltrekkingen en andere gelegenheden dat er vuurwerk wordt afgestoken om het slechte te verjagen.
  Bij Brielle die toen vermoord was werd er toch ook geschoten op de begraafplaats?
  Vandaag is er ook een uitvaart met die naam in de personalia en ik verwacht daarbij ook knallen


  Maak melding
 7. Redactie van waterkant
  Een kogel die de lucht in vliegt kan in een boog terugvallen naar de grond en is gevaarlijk.

  Ooit geluisterd naar Brook Benton zijn lied “What goed up must come down”.
  Dus een kogel die de lucht in vliegt kan terugvallen!
  Neen redactie iets wat de lucht in gaat komt altijd terug op de grond (aarde).
  Dat u het weet bij het schrijven.


  Maak melding
 8. Kijk naar het volk die met een nieuw fenomeen komt. Het hoort bij het Afrikaanse ras zullen ze nu roepen. Let op ik discrimineer niet. Ik wil even aangeven hoe dom en achterlijk
  d it volk is. Ik vier liever sinterklaas met zwarten pieten. Daar krijg je nog tenminste wat lekkers mee!


  Maak melding
 9. @RobG: De schoten in de lucht zijn rituelen die deze personen hebben overgenomen van militaire begrafenissen en ter aarde bestellingen van overleden personen in Pakistan, Afghanistan, Dagestan, sommige landen in het Midden Oosten en sommige delen van India.

  We zijn van je gewend dat je alles wat schots en scheef is, recht probeert te praten.
  Maar, dit na-aap gedrag uit afrika (boko-haram) en het midden oosten wordt niet getolereerd in Suriname, het zijn gewoon taliban praktijken.
  Als ze zo graag wat willen schieten, is er altijd nog vuurwerk.


  Maak melding
 10. Watje haat is een zeer negatieve energie die je over jezelf afroep.
  psychiaters genoeg hier in NL om je te helpen, en dat geld ook voor alle haters en racisten.


  Maak melding
 11. Robles

  26 oktober 2020 At 12:02

  Ik heb melding gemaakt bij meldpunt discriminatie. Moderators doen hun werk niet. Veel plezier hier mensen.

  ==============================

  Dus je stopt met Waterkant ?


  Maak melding
 12. Koos 26 oktober 2020 At 17:20
  Dus je stopt met Waterkant ?
  ======

  Jouw dubieuze en hele foute naar racisme neigende reactie is gisteren al door moderators verwijderd dus doe niet zo hypocriet. Jullie zijn degene die hier het probleem zijn. Niet de kleine club die leuke discussie willen voeren. Had het van iedereen verwacht maar jij loopt hier dus ook gewoon de racist uit te hangen. Wat zoek je dan in hemelsnaam op een multicultureel forum en wat zoek je in Suriname. Je mening is niks meer waard nu duidelijk is geworden wat jouw ware inborst is. Bah!!


  Maak melding
 13. sipje we wisten wel dat je in Nederland bent , dus keuze genoeg voor jou om een psychiater te bezoeken , , hier in Suriname hebben we alleen maar medicijnmannen , , en die roepen al jaren naar hun goden wat is psychiatrie , , ha ha sipje


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

LAATSTE BERICHTEN:
TOP SITES