Man krijgt 100 euro om cocaïne in postpakket naar Nederland te verzenden

7
cocaïne
Foto ter illustratie

De politie in Suriname heeft een 23-jarige man aangehouden die twee postpakketten ter verzending naar Nederland heeft aangeboden, met daarin cocaïne. De man heeft 100 euro per keer gekregen om de pakketten op dinsdag 18 en vrijdag 21 augustus van dit jaar aan te bieden bij één van de postbedrijven in Paramaribo.

Tijdens controle door de douane recherche is daarbij respectievelijk 350 milliliter en 103 gram cocaïne aangetroffen in de postpakketten. Deze zaak werd voor verder onderzoek overgedragen aan de afdeling Narcotica Brigade.

Na uitgewerkte informatie hebben de rechercheurs postverzender Kenzo, M. in beeld gebracht en zijn woonadres in het district Wanica achterhaald. Kenzo is op woensdagmiddag 14 oktober door rechercheurs van de afdeling Narcotica Brigade in de kraag gevat.

Hij verklaarde aan de Surinaamse politie dat hij de pakketten had gepost voor een zekere Roy en dat hij per keer 100 euro daarvoor heeft ontvangen. De postverzender is na overleg met het Openbaar Ministerie achter slot en grendel geplaatst.

Roy is nog niet achterhaald meldt het Korps Politie Suriname vandaag.


7 REACTIES

 1. Zo te zien staat Kenzo glas hard te liegen. De straffen verhogen zal zeker helpen. Geloof de verhaaltjes daarom heen niet gewoon opsluiten voor een heel lange tijd.


  Maak melding

 2. Je krijgt 100 euro en weet niet wat er aan de hand is?? Ben je zo dom??
  Hopelijk heeft de politie huiszoeking gedaan en zijn bankgegevens gelicht.
  Als je 100 euro krijgt ben je gewoon heel bewust bezig.


  Maak melding

 3. Euro 100 ( ± srd 1700) alleen voor het posten van een postpakket? Dat verdient iemand met een minimum loon, die 9 uur per dag werkt, niet in twee weken werken. Kenzo moet geweten hebben dat dit geen zuivere koffie was. Opsluiten dit tuig, ‘fu pot verstan ini en ede’.


  Maak melding

 4. Kenzo , , jij wist zeker dat het geen zuivere koffie is en laat je misleiden door geld , , opsluiten die domoor voor zeker 10 jaar en opstaande voet ontslag , , zonder loon geen geld en dommie Kenzo als die vrij komt zal die van honger sterven


  Maak melding

 5. 🙄Ook een reden om Chan neer te knallen, ze hebben zijn geld en coke gepakt. 🤔Ja de losers laten zich nu goed horen. waar ze bij Bouta meehielpen in de handel,zijn het nu zelf kleine ondernemers aan het worden.
  Chan moet ze op de nek zitten en allemaal opsluiten.🤑 voor 100Euro, kan je een luxe hotelkamer krijgen in Santo Boma.


  Maak melding

 6. hé mica jij woont zeker in Nederland , , hier praten we over SRD en geen Euro , , en een rare reactie , , eerst de President neer knallen en dan verlang je van de President dat hij ze op de nek moet zitten en allemaal opsluiten , , is hij iemand als jezus die aan het kruis genageld werd en de geest gaf en drie dagen later weer spring levend rond liep , , dan is onze President een broer van jezus ???


  Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.