11 nieuwe COVID-19 gevallen na bijna 300 testen

3
Vrouw van 97 genezen van besmetting met coronavirus in Suriname
Archieffoto - COVID-19 afdeling in ziekenhuis Suriname.

De afgelopen 24 uur is er in Suriname bijna 300 keer getest op COVID-19. Daaruit zijn in totaal 11 nieuwe gevallen naar voren gekomen. Dat blijkt zaterdagavond uit de update van de cijfers op de officiĆ«le COVID-19 website van de Surinaamse regering.

Op dit moment bevinden zich 23 personen in het ziekenhuis, waarvan 7 behandeld worden op de intensive care. Het afgelopen etmaal zijn er 6 personen genezen, waardoor het totaal aantal actieve gevallen in Suriname momenteel 41 bedraagt. Dat is 3 meer dan gisteren toen het aantal actieve gevallen 38 bedroeg.

De meeste nieuwe besmettingen komen uit Wanica (5) gevolgd door Paramaribo (3). Het aantal mensen dat overleden is aan de gevolgen van COVID-19 is sinds 16 oktober niet meer gestegen en stabiel op 109.


3 REACTIES

  1. manu , , robles is niet normaal , , hij denkt van wel , , maar aan zijn reacties kan iedereen zien dat hij abnormaal is , , dus nog gekker dan een gek


    Maak melding

  2. @Wat en Manu: Zie daar, al is de leugen nog zo snel….! Het is als je het mij vraagt, nog steeds niet de ware situatie in het land, wat COVID betreft. Het COVIDmanagementteam wordt gebruikt als politiekinstrument. Dat noemt men sollen met de volksgezondheid, de veiligheid van de burgers en de waarheid! Ik snap jullie frustratie ook wel, het telken malen betrapt worden het goed praten van leugens van de bedriegers die nu aan de macht zijn. Dat er mensen ziek worden is erg voor hun en de gehele bevolking. Het gevaarlijke is echter dat deze bedriegers zaken rooskleuriger presenteren dan ze zijn. Het gevolg is dat de bevolking gaat verslappen in haar preventief gedrag, want immers, het gaat de goede kant op, we kunnen bijna weer over op NORMAAL. Dat!!! is wat ik bedoel te zeggen, maar jullie zijn te dom en zitten met je hoofd te diep in Chan zijn gat om dat te kunnen begrijpen. Ondertussen blijft Mell maar op zijn gezicht zitten en hoeft daarom niet terug te treden! En nu schuimbekken en schelden maar!


    Maak melding

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.